Seuran perheuintivuorot peruttu keväältä 2020!

Tähtiseura lasten toiminnassa

Seuran perheuintivuorot peruttu keväältä 2020!

Julkaistu: 12.3.2020


Koronavirus ja sen vuoksi tehdyt toimenpiteet ova aiheuttaneet sen, että Oulun Uimahalli on suljettu ainakin 13.5.2020 asti. Tästä syystä Oulun Uinnin perheuintivuorot on peruttu kokonaan keväältä 2020. Syksyn aloituksesta infoamme heti kun saamme tietoa koronarajoitteiden poistumisesta ja Uimahallin avautumisesta. Syksyn 2020 ja kevään 2021 ryhmiin ilmoittautumiset avaamme touko-kesäkuun aikana, seuratkaa kotisivuja.

Olemme seurojen kesken yhteisesti kohdanneet tarvetta tarkentaa seurojen perhevuorokäytänteitä. Huomioittehan, että perhevuorot ovat seurakohtaisia ja allasaika (sekä kuntosalin käyttö) alkaa vasta oman seuran vuoron alkaessa. Allas- ja kuntosaliaika myös päättyy oman seuran vuoron päätyttyä, jolloin altailta tai vastaavasti kuntosalilta tulee poistua välittömästi. Pukutiloissa noudatetaan toisia kunnioittavaa käyttäytymistä ja vuoron päätyttyä reipasta toimintaa.

Ryhmät, joilla on oheistreenit ennen uintia, käyttävät pukuhuoneita sovitusti ennen oheisharjoitukseen siirtymistä. Valmentajat pitävät huolen, että oheisharjoitus kestää sille varatun ajan.
Lauantai perhevuorot:
Oulun Uinti 15.30-18.30
Oulun Lohet 18.30-21.00
Sunnuntai perhevuorot:
Oulun Lohet 15.30-18.00
Oulun Uinti 18.00-21.00

Ensimmäisen perhevuoron valvojien tulee olla aulassa viimeistään klo 14.45 valvontakärryn kanssa, jolloin valvontavastuu siirtyy kaupungilta seuralle. Pukutiloihin ensimmäisellä vuorolla pääsee 15 minuuttia ennen vuoron alkua eli klo 15.15. Seurojen vaihtaessa vuoroa, lauantaina klo 18.30 ja sunnuntaina klo 18.00, aulavalvojat hakevat aulavalvontatarvikkeet 30 minuuttia ennen vuoron alkua ja aloittavat sen jälkeen niiden esillepanon. Myöhemmän vuoron aulavalvojat päästävät oman seuransa jäsenet pukutiloihin, kun ovat saanet aulavalvontapöydän valmiiksi. Ennen aulavalvojien lupaa pukutiloihin ei saa mennä, ja altaisiin saa mennä vasta vuoron alkaessa. Eli lauantaina Oulun Lohien jäsenet saavat mennä altaisiin klo 18.30 ja sunnuntaisin Oulun Uinnin jäsenet saavat mennä altaisiin klo 18.00.

Perhevuoroaikojen noudattaminen on tärkeää seurojen vastuiden takia ja lisäksi haluamme taata kaikille ryhmille ja kuntouimareillemme harjoittelurauhan. Toivomme seurojen kesken kaikilta jäseniltä kunnioitusta seuroille osoitettuja vuoroja kohtaan sekä sopuisaa toimintaa Raksilan hallissa.

Oulun Uinti somessa