Koronatiedote

Koronatiedote

Julkaistu: 8.12.2021Oulun Kaupunki on kiristänyt koronaohjeistustaan 6.12.2021. Koronapassin tarkastukset alkoivat Ouluhallilla, Oulun uimahallissa Raksilassa, Raatin uimahallilla sekä Jatulin liikuntakeskuksessa ja Vesi-Jatulissa tiistaina 7.12.2021 alkaen. Jatkossa liikuntapaikkoihin pääsee ainoastaan näyttämällä koronapassia ja kuvallista henkilöllisyystodistusta. Tämä ohjeistus koskee myös urheiluseuroja ja seurojen vuoroja edellä mainituissa tiloissa.

https://www.ouka.fi/oulu/ajankohtaista/uutiset-ja-tiedotteet/-/asset_publisher/s8Z1/content/koronapassin-tarkastukset-alkavat-ouluhallilla-ja-uimahalleissa/64332

1. Arkiharjoittelu

Arkiharjoittelu jatkuu normaalisti.

Tilojen aulassa tarkistetaan yli 16-vuotiailta koronapassi ja henkilöllisyys. Ota siis nämä mukaasi ja valmistaudu esittämään ne. Alle 16-vuotiaiden ei tarvitse esittää koronapassia.

Oulun Uinti suosittelee vahvasti yli 12-vuotiaita käyttämään maskia saavuttaessa tiloihin ja tilojen pukuhuoneissa. Pesu-, allas- ja muissa harjoitustiloissa ei tarvitse käyttää maskia. Oulun kaupunki on myös antanut yleisen maskisuosituksen sisätiloissa.

1. Viikonlopun perhevuorot
Seuran perhevuorot lauantaisin 15:30 – 18:30 ja sunnuntaisin 18:00 – 21:00 jatkuvat normaalisti.

Uimahallin aulassa tarkistetaan seuran aulavalvonnan toimesta koronapassi sekä henkilöllisyys kaikilta yli 16-vuotiailta. Alle 16-vuotiailta näitä ei tarkisteta. Uimahallin sisätiloihin ei siis pääse yli 16-vuotiaat ilman koronapassia.

Oulun Uinti suosittelee vahvasti yli 12-vuotiaita käyttämään maskia saavuttaessa tiloihin ja tilojen pukuhuoneissa. Pesu-, allas- ja muissa harjoitustiloissa ei tarvitse käyttää maskia. Oulun kaupunki on myös antanut yleisen maskisuosituksen sisätiloissa.

Kulku uimahalliin jatkuu normaalisti liukuovien kautta. Sisään tultaessa on kaksi linjaa vihreä linja (alle 16-vuotiaat ilman koronapassia) ja punainen linja (yli 16-vuotiaat koronapassin tarkistus). Pukutilat ovat normaalisti käytössä, mutta suosittelemme mahdollisimman väljää käyttöä. Harjoituksien ja uimisen jälkeen suosittelemme poistumaan mahdollisimman nopeasti. Poistuminen uimahallista tapahtuu palvelupisteen viereisestä sivuovesta (pyöräkatosten luokse).

On huomioitavaa, että perhevuorolla ei ole saattajia puku- ja pesutilojen läpi harjoituspaikoille. Tämä on erityisesti muistettava pienten uimareiden kanssa, joilla vanhemmat eivät tule perhevuorolle. Samoin hakeminen kannattaa sopia sivuovelle.

Huomioittehan tarkistukset saavuttaessa vuorolle ja otatte esille tarpeelliset todistukset, näin mahdollistamme mahdollisimman nopean sisääntulon. Samoin huomioikaa myös toinen seura lauantaisin poistumalla omalta vuoroltamme nopeasti ja sunnuntaisin emme tule turhan aikaisin aulaan odottamaan omaa vuoroamme.

Tiedotamme tarpeen mukaan muutoksista. Yllä olevat ohjeet ovat voimassa 09.12.2021 alkaen kunnes toisin ilmoitetaan.

Oulun Uinti somessa