Oulun Uinnin koronainfoa PÄIVITETTY!

Oulun Uinnin koronainfoa PÄIVITETTY!

Julkaistu: 31.10.2020


HOXHOX!!! Toistaiseksi korontilanteesta johtuen, uimakoulujen jälkeen lähdetään suoraan altaalta pesu- ja pukuhuoneisiin. Muihin altaisiin ei saa mennä eikä jäädä leikkimään. Tiedotamme kun tilanne muuttuu.

Perheuintivuoro ja uimakoulut PERUTTU 14.-15.11. Oulun Uinti järjestää yhdessä Suomen Uimaliiton kanssa kansallisen GP-arvokilpailun 14.-15.11.2020. Kilpailijoita tulee ympäri Suomea, vallitsevan koronatilanteen takia, peruutamme seuran perheuintivuorot ja kaikki uimakoulut viikonlopulta.

Koor­di­naa­tio­ryh­mäl­tä uudet ohjeet Ouluun. Nyt maskin käyttöä suo­si­te­taan kai­kis­sa jul­ki­sis­sa ti­lois­sa. Uimahallit ovat julkisia tiloja ja ohje tarkoittaa, että perheuintivuorolla valmentajat, ohjaajat ja saattajat pitävät maskia uimahallilla olleessaan, myös pukuhuoneissa. Tämä ei koske altaassa tapahtuvaa toimintaa. Turvallisesti toimien vaikutetaan siihen, että uimakouluja voidaan edelleen jatkaa.

Jää kotiin, jos sinulla on minkäänlaisia flunssan tai hengitystieinfektion oireita. Harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä. Noudata viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita. Sovi lapsesi hakeminen mahdollisuuksien mukaan uimahallin ulkopuolelta.

Pienempien uimareiden vanhempia suosittelemme saattamaan lapsen altaalle ja mahdollisuuksien mukaan poistumaan odottamaan katsomo – tai kahviotiloihin. 

Pesi ja desinfioi kätesi oikeaoppisesti heti hallille saavuttuasi ja hallilta lähtiessäsi ja muutoinkin tarvittaessa. 

Emme suosittele oleskelua uimahallin aulassa tai uimahallilla. Uimahallista tulee poistua viipyilemättä oman vuoron jälkeen.

Pidetään 1-2m turvavälit muihin ryhmiin ja huoltajiin aulassa, suihkutiloissa ja allastiloissa.Mikäli välien pitäminen on vaikeaa, suosittelemme käyttämään nenäsuusuojaimia.

Toistaiseksi, koronatilanteen vuoksi, monitoimisallas EI OLE jäsenistön käytössä perheuintivuoroilla ja kuntosali EI OLE jäsenistön käytössä lauantaisin! Myöskään ns. monipuolisuuspäiviä ei järjestetä.

Uimahallilla noudatetaan turvavälejä! Uimahallille tultaessa aulassa, pukukaapeilla ja altailla pidetään 1 – 2 m turvavälit. Vierekkäisiä pukukaappeja ei käytetä yhtä aikaa ja vanhemmat altaiden reunoilla pitävät turvavälit. Jos lapsi tai hänen perheenjäsenensä on sairas tai perhe on käynyt matkustusrajoituksen alla olevassa maassa 10 vuorokauden sisällä UIMAKOULUUN tai UIMAHARJOITUKSIIN EI SAA TULLA! Noudatamme THL-karanteenisuositusta, ja seuran toimintaan ei saa osallistua, jos on voimassa oleva karanteenisuositus tai -määräys.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisohjeita ja päivitämme niitä tänne. Tässä on linkki terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen korora-ohjeisiin.

Tulevat tapahtumat

 1. LIITY OULUN UINNIN JÄSENEKSI!

  elokuu 15 @ 08:00 - joulukuu 31 @ 17:00
 2. Joulukuunkisat

  joulukuu 6 @ 08:00 - 17:00
 3. Oulun Uinnin Vuosikokous!

  joulukuu 12 @ 14:00 - 15:00
 4. Syyskauden päättäjäiset!

  joulukuu 19 @ 15:30 - joulukuu 20 @ 21:00
 5. Kevätkausi alkaa!

  9.1.2021 @ 15:30 - 10.1.2021 @ 21:00

Oulun Uinti somessa