Oulun Uinnin koronainfoa PÄIVITETTY!

Oulun Uinnin koronainfoa PÄIVITETTY!

Julkaistu: 30.11.2020


Päivitetty 5.3.2021

Oulun kaupunki päätti jatkaa julkisten tilojen sulkua 22.3. saakka, myös yli 65-vuotiaille 24.2. lähtien avoinna olleet uimahallit ja kuntosalit sulkeutuvat heille 8.3. alkaen. Kirjastot palvelevat rajoitetusti. Lasten ja nuorten harrastamiseen ei päätetty rajoituksia. Oulun Uinnin toimintaan ei tule siis muutoksia 8.3. alkaen. Kiinnitämme jatkossakin erityistä huolellisuutta turvaohjeisiin.

Päivitetty 25.2.2021

Oulun Uinti tarkastelee 25.2. uutisoitujen uusien rajoitustoimien vaikutusta uintiurheilun kilpa- ja harrastustoimintaan. Tiedotamme asiasta tarkemmin viikon 9 loppupuolella. Tällä hetkellä toiminta jatkuu ennallaan.

Päivitetty 21.1.2021

Alle 18-vuotiaiden ryhmämuotoinen harrastustoiminta käynnistyy Oulun uimahalleissa maanantaista 25.1. alkaen. Uimakouluissa ja harrasteryhmissä mukana olevien perheisiin tullaan olemaan yhteydessä lähipäivinä toiminnan aloittamisen yksityiskohdista. Harjoitusajat tulevat olemaan lähtökohtaisesti normaalit. Kilparyhmille tieto toiminnan käynnistämisestä tulee ryhmän valmentajien kautta. Myös kilparyhmillä harjoitusajat ovat lähtökohtaisesti normaalit, valmentajat infoavat poikkeuksista.

Päivitetty 20.1.2021

Epidemian tasaantumisen vuoksi Oulun kaupungin johtoryhmä ja hyvinvointilautakunta ovat tänään päättäneet sallia alle 18-vuotiaiden nuorten ja lasten ryhmämuotoista sisäharrastustoimintaa sekä avanneet niitä koskevat tilat. Yli 18-vuotiaiden osalta ryhmäharrastustoiminnan keskeyttäminen jatkuu, rajoitus on voimassa 1.2.2021 saakka.

Tilat avataan heti, kun se on mahdollista, mutta kaikki eivät kuitenkaan aukea vielä huomenna 21.1.2021. Oulun kaupunki tiedottaa tilojen avautumisesta tarkemmin heti, kun siitä on tarkempaa tietoa.

Muilta osin rajoitukset säilyvät ennallaan. Nämä päätökset ovat voimassa 1.2.2021 asti. Asiasta päätti hyvinvointilautakunta johtoryhmän suosituksesta.

Tilannekuvaa ja rajoitusten tarvetta tarkastellaan seuraavan kerran alueellisessa koordinaatioryhmässä tiistaina 26.1. ja kaupungin johtoryhmässä sekä hyvinvointilautakunnassa keskiviikkona 27.1.2021.

Oulun Uinti tiedottaa mahdollisimman nopeasti ryhmätoiminnan käynnistämisestä, kun kaupungilta saadaan tarkennusta aikatauluista ja käytännön yksityiskohdista. Toimintaa käynnistetään mahdollisuuksien ja turvatoimien rajaamassa laajuudessa.

Lasten ja nuorten ryhmämuo­toinen harras­taminen voi alkaa uudestaan Oulussa – hyvinvoin­ti­lau­takunta päätti tilojen avaamisesta harras­tuksia vartenrrastaminen-voi-alkaa-uudestaan-oulussa-hyvinvointilautakunta-paatti-tilojen-avaamisesta-harrastuksia-varten

OULUN UINNIN KORONALINJAUKSIA

Oulun Uinnin hallitus kokoontui maanantaina 30.11.2020 ylimääräiseen Teams palaveriin koskien Oulun kaupungin koronapäätöksistä aiheutuvia toimenpiteitä.

OULUN KAUPUNGIN KORONAPÄÄTÖKSET

Näiden päätösten perusteella Oulun Uinnin hallitus päätti seuraavaa:

  • Lasten uimakoulu-, nuorten – ja aikuisten harrasteryhmien sekä seuran perheuintivuorot lopetetaan loppukaudeksi 2020 1.12.2020 alkaen.
  • Aloitamme kevään toiminnan mahdollisimman nopeasti heti uimahallien avauduttua. Tiedotamme asiasta saatuamme viranomaisilta tiedon hallien avautumisesta.  
  • Syksyn 2020 uimakoulupaikat säilyvät kevätkaudelle 2021 automaattisesti. Seura hyvittää, nyt uusien koronarajoitteiden takia, pitämättömiä uimakoulukertoja kevään 2021 kurssimaksuissa.
  • Nuorten kilpa- ja edustusvalmennusryhmät siirtyvät etävalmennukseen 1.12.2020. Valmentajat tekevät omatoimiseen harjoitteluun harjoitusohjelmat ja pitävät teams/zoom tapaamisia. Tämä koskee kaikkia lajeja eli uinti-, taitouinti- ja uimahyppyryhmiä.
  • Huippu-uimarit, saavat Oulun kaupungin päätöksen mukaan, harjoitella Oulun uimahallissa.

Oulun Uinti seuraa viranomaisten koronaohjeita ja -määräyksiä, ja tiedotamme niiden vaikutuksista seuran toimintaan kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Terveisin,

Oulun Uinnin hallitus

Seuraamme jatkuvasti viranomaisohjeita ja päivitämme niitä tänne. Tässä on linkki terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen korora-ohjeisiin.

Tulevat tapahtumat

  1. LIITY OULUN UINNIN JÄSENEKSI!

    15.8.2020 @ 08:00 - 31.5.2021 @ 17:00

Oulun Uinti somessa