Oulun Uinti ja Oulun Sukelluskeskus ovat tehneet yhteistyösopimuksen

Oulun Uinti ja Oulun Sukelluskeskus ovat tehneet yhteistyösopimuksen

Julkaistu: 13.1.2018


Yhteistyösopimus on allekirjoitettu toukokuun 31:seen asti 2018. Kevään aikana haetaan sopivaa pitempiaikaista yhteistoimintamallia, joka tuottaisi mahdollisimman hyvän palvelukokonaisuuden Oulun uinnin jäsenistölle.

Oulun Sukelluskeskuksen pääasiallinen toiminta keskittyy laitesukelluskurssien pitämiseen ja aktiivilomamatkojen järjestämiseen.

Oulun Uinnin Shopin aukioloaika laajenee nyt kevään aikana niin, että myymälää hoitaa Oulun Sukelluskeskus arkisin klo 11.00-17.00. Myymälän sisustuksen muokkaaminen kokonaisuutta tukevaksi on Oulun Sukelluskeskuksen harteilla.  Oulun Uinnin Neuvotteluhuonetta tullaan käyttämään sukelluskoulutuksen teoriaopetustilana ja allaskoulutukseen on sovittu käytettävän perhevuoroa sunnuntaisin klo 18.00-21.00. Kaikista uusista sukellusoppilaista tulee Oulun Uinnin jäseniä.

Tutustumistarjouksena Oulun Sukelluskeskus tarjoaa Oulun Uinnin nykyjäsenille laitesukelluksen peruskurssin hintaan 400€/hlö (sisältää: SSI OWD kurssin, laitesukellusvarusteet kurssin ajaksi, kurssin jälkeen 1 ilmainen laitevuokraus). Lisätietoja tarjouksesta tai kurssista: info@oulunsukelluskeskus.fi

Seuraava kurssi alkaa 23.1.2018 ja ilmoittautuminen on hyvä tehdä vähintään 1 viikko ennen kurssin alkua, jotta kerkeää lukea teoriaosuudet. Tämä tarjous on voimassa helmikuun 28. 2018 asti. Peruskursseja järjestetään kuukausittain. Avovedet on suoritettava kesäkuun 2018 aikana.

Sukelluskeskuksen tarjontaan ja toimintaan tutustuu parhaiten seuraamalla seuraavia kanavia:

www.facebook.com/oulunsukelluskeskus

www.oulunsukelluskeskus.fi

www.instagram.com/oulunsukelluskeskus

Mikäli herää uusia ideoita, kommentteja tai kehitysehdotuksia tähän uuteen yhteistyöhön liittyen olkaa yhteydessä suoraan, joko Tommiin tai Tomiin.

tommi.pulkkinen@31.217.192.110

tomi@oulunsukelluskeskus.fi

Oulun Uinti somessa