Oulun Uinti palkitsi kauden 2021 – 2022 hyvin menestyneitä urheilijoita, valmentajia ja seuratyöntekijöitä

Oulun Uinti palkitsi kauden 2021 – 2022 hyvin menestyneitä urheilijoita, valmentajia ja seuratyöntekijöitä

Julkaistu: 20.12.2022


Vuoden ohjaaja: Henna Hökkä

Henna on vastannut lähes täysin seuramme aikuisten harrasteryhmä- ja tekniikkaryhmie toiminnasta. Hän on aina avoimin mielin sekä positiivisella asenteella opastanut aikuisia uinnin saloihin.

Vuoden valmentaja: Iida Oikarinen

Iida on ollut yksi pitkäaikaisimmista taitouintivalmentajistamme ja hän on valmentanut kaiken ikäisiä ja tasoisia ryhmiä. Iida on äärimmäisen pidetty uimareiden kesken opettavaisen ja iloisen asenteensa ansiosta.

Seura-aktiivi: Marke Seppänen

Marke on osallistunut pitkään ja ansiokkaasti seuran talkootoimintaan. Lähes jokaisessa seuran kilpailussa hän on toiminut kuuluttamossa ajanottojärjestelmissä ja tätä kautta mahdollistanut hyvin toimivat kilpailut.

Vuoden läpimurto: Viivi Säntti

Viivi murtautui Suomen kärki sprintteriuimarikaartiin kuluneen kauden aikana. Hänen tinkimätön harjoitteluinnokkuus ja motivoituneisuus on tarttuvaa muihin seuran uimareihin.

Vuoden Rollo-uimari: Peetu Pulkkinen

Peetu on uintitoiminnallaan sekä yhteishengen luojana tuonut positiivista energiaa seuran nuorten uimareiden toimintaan ja harrastukseen. Peetu sijoittui hienosti kesän ROLLO-kilpailuissa.

Vuoden IKM-uimari: Kalle Pesälä

Kalle on tunnollinen ja tavoitteellinen harjoittelija. Kalle menestyi talven lyhyen radan ja kesän pitkän radan ikäkausimestaruusuinneissa erinomaisesti. Hänet valittiin kesän EYOF kilpailuihin yhtenä Suomen edustajana.

Vuoden NSM-uimari: Viivi Säntti

Viivi vakuutti itsensä ja kaikki muut yhtenä Suomen nopeimmista tyttösprinttereistä. Hän menestyi sekä lyhyen että pitkän radan Nuorten Suomenmestaruusuinneissa erinomaisesti. Viivi alitti kesän Nuorten Euroopan Mestaruusuintien aikarajat ja oli edustamassa Suomea kilpailuissa.

Vuoden SM-uimari: Pinja Taskila

Pinja on ollut pitkään Suomen kärkijoukkoa 200 metrin rintauinnissa. Hän menestyi erinomaisesti sekä lyhyen että pitkän radan Suomen Mestaruusuinneissa.

Vuoden Taitouimarit: Emma Isokangas ja Vilma Väisänen

Molemmat uimarit kehittyivät valtavan harppauksen kauden aikana ja voittivat ansiokkaasti oman ikäsarjansa suomen mestaruuden AG15 duolla ja AG15 combolla. Osallistuivat myös maajoukkueiden valintaleirille ja karsiutuivat onnistuneesti kauden 22-23 Nuorten maajoukkueeseen.

Vuoden Uimahyppääjä: Aava Partala

Aava on urheilijana erityisen sinnikäs ja ahkera. Hän on kehittynyt huimasti viimeisen kauden aikana sekä saavuttanut hienoa kilpailumenestystä.

Oulun Uinti somessa