Seuran perheuintivuorot ja uimakoulutoiminta kaudelle 2020-2021 ovat alkaneet!

Seuran perheuintivuorot ja uimakoulutoiminta kaudelle 2020-2021 ovat alkaneet!

Julkaistu: 29.7.2020


On suositeltavaa saapua n. 15 minuuttia ennen oman uimakoulun alkua uimahallille, niin ehtii peseytymään ja tulla altaalle uimakoulun alkaessa. Uimahallin aulassa on Oulun Uinnin aulavahti, hän tarvittaessa neuvoo ja opastaa. Lauantaisin pukuhuoneisiin pääsee klo 15.15, altaisiin saa mennä klo 15.30! Uima-altailta tulee poistua klo 18.30, Uimahallista viimeistään klo 19.00.

Sunnuntaisin pukuhuoneisiin pääsee klo 17.40, altaisiin saa mennä klo 18.00! Uima-altailta tulee poistua klo 21.00, Uimahallista viimeistään klo 21.15.

Vanhemmat tuovat lapset altaalle uimakoulun alkaessa ja noutavat pois uimakoulun loppuessa. Vanhemmat saavat seurata lasten uimakoulua altaan reunalta. Lapsen ilmoittaumisesta ja ryhmästä löytyy lisätietoja SuomiSportissa, missä ilmoittatuminen uimakouluun on tehty.

Uimahallilla noudatetaan turvavälejä! Uimahallille tultaessa aulassa, pukukaapeilla ja altailla pidetään 1. 5 m turvavälit. Vierekkäisiä pukukaappeja ei käytetä yhtä aikaa ja vanhemmat altaiden reunoilla pitävät turvavälit. Jos lapsi tai hänen perheenjäsenensä on sairas tai perhe on käynyt matkustusrajoituksen alla olevassa maassa 14 vuorokauden sisällä UIMAKOULUUN EI SAA TULLA!

LIITY OULUN UINNIN JÄSENEKSI!

Jäsenetuna pääset joka viikonloppu seuran perheuintivuoroilla ILMAISEKSI saunomaan, uimaan, laskemaan uimahallin liukumäkeä tai kuntosalille. Lisäksi seura järjestää useamman kerran vuodessa monipuolisuus- eli perhepeuhuvuoroja, jolloin jäsenet pääsevät maksutta Wibit-temppurataan, pomppimaan hyppytornista, juoksemaan vesimatolla ja tekemään kaikkea muuta kivaa!Seuran jäsenmaksu on vain 30 €/toimintavuosi, eli 1.8.–31.7. Jäsenmaksu maksetaan liittymisen yhteydessä, tai jos olet jo jäsen, voit maksaa SuomiSportissa kauden 2020–2021 jäsenmaksun. Vaikka sinulla näkyisi järjestelmässä kauden 2019–2020 jäsenmaksu maksamattomana, voit jättää sen aiheettomana huomiotta, se poistetaan järjestelmästä myöhemmin.

Liity jäseneksi SuomiSportissa alla olevan linkin kautta:LIITTYMINEN OULUN UINNIN JÄSENEKSIKun olet liittynyt jäseneksi tai olet jäsen, hyväksy alla oleva kutsu käyttämään seuran perheuintivuoroja kaudella 2020–2021.KIRJAUTUMINEN KÄYTTÄMÄÄN PERHEUINTIVUOROA

Kirjautuminen vahvistaa perheuintivuoron käytön. Lataamalla SuomiSport Applikaation näet perheuintivuorot kalenterista. Kalenterissa merkitset osallistumisesi perheuintivuorolle, ja näytät aulavahdille puhelimesta tämän kalenterinäkymän. Näin saamme kirjattua jäsenten käynnit perheuintivuorolla, tämä korvaa ennen käytössä olleen nimenkirjoittamisen vihkoon. Myös perheen lasten uimakouluun tulo merkataan SuomiSportin kalenteriin.Oulun Uinnilla on käytössään Suomen Olympiakomitean SuomiSportpalvelu. Tässä on linkki ohjesivuun, jossa on mm. ohjevideo palvelusta:https://info.suomisport.fi/seuroille/Ja tässä linkki ”useimmin kysytyt kysymykset”https://info.suomisport.fi/kysymykset/

OLEMALLA SEURAN JÄSEN SAAT KÄYTTÖÖSI ILMAISEKSI SEURAN PERHEUINTIVUOROT JA PEUHUVUOROT,SEKÄ TUET OULUN UINNIN TOIMINTAA!TERVETULOA MUKAAN MUKAVAAN SEURAAN!

Oulun Uinti somessa