Viikonlopun perhevuoroista

Viikonlopun perhevuoroista

Julkaistu: 13.1.2022

Seuran perhevuorot lauantaisin 15:30 – 18:30 ja sunnuntaisin 18:00 – 21:00 jatkuvat 15.-16.1.2022.
Uimahallin aulassa tarkistetaan seuran aulavalvonnan toimesta koronapassi sekä henkilöllisyys kaikilta yli 16-vuotiailta. Alle 16-vuotiailta näitä ei tarkisteta. Uimahallin sisätiloihin ei siis pääse yli 16-vuotiaat ilman koronapassia. Oulun kaupunki on myös antanut yleisen maskisuosituksen sisätiloissa käytettäväksi. Täten Oulun Uinti suosittelee vahvasti kaikkia yli 12-vuotiaita käyttämään maskia uimahalliin saavuttaessa/poistuessa sekä pukuhuoneissa. Pesu-, allas- ja muissa harjoitustiloissa ei tarvitse harrastajien käyttää maskia. Pyydämme välttämään kaikkea tarpeetonta liikkumista sekä oleilua hallin sisätiloissa.

Kaikki kulku perhevuoroille tapahtuu sivuovesta, niin tuleminen kuin poistuminen. Sisään tultaessa on kaksi linjaa vihreä linja (alle 16-vuotiaat ilman koronapassia) ja punainen linja (yli 16-vuotiaat koronapassin tarkistus). Pukutilat ovat normaalisti käytössä, mutta suosittelemme mahdollisimman väljää käyttöä. Pyritään viettämään hallitiloissa mahdollisimman vähän aikaa ja karsimaan ylimääräistä oleskelua allastiloissa. On huomioitavaa, että perhevuorolla ei ole erikseen saattajia puku- ja pesutilojen läpi harjoituspaikoille. Tämä on erityisesti muistettava pienten uimareiden kanssa, jos vanhemmat eivät tule perhevuorolle. Samoin hakeminen kannattaa sopia sivuovelle.

Huomioittehan tarkistukset saavuttaessa vuorolle ja otatte esille tarpeelliset todistukset, näin mahdollistamme mahdollisimman sujuvan sisääntulon. Koronapassi tarkastetaan myös mahdollisilta lapsien saattajilta. Samoin huomioikaa myös toinen seura lauantaisin poistumalla omalta vuoroltamme nopeasti ja sunnuntaisin emme tule turhan aikaisin aulaan odottamaan omaa vuoroamme.

Nämä ohjeet ja määräykset ovat tulleet niin Oulun kaupungin toimesta kuin AVIn kautta. Ja näitä ohjeita noudattamalla pystymme järjestämään seuran perhevuoroja.

Huomioittehan, että uimahallin parkkipaikalla on varattuja paikkoja henkilökunnalle ja nämä tulee pitää vapaana myös uimahallin ollessa suljettuna yleisöltä. Uimahallin päädyssä, pyöräkatosten luona oleille henkilökunnan parkkipaikoille pysäköinti/ajaminen on ehdottomasti kielletty.

Oulun Uinti somessa