Viimeisimmät koronarajoitukset

Viimeisimmät koronarajoitukset

Julkaistu: 20.1.2022


Seuran perhevuorot lauantaisin 15:30 – 18:30 ja sunnuntaisin 18:00 – 21:00
Uimahallin aulassa tarkistetaan seuran aulavalvonnan toimesta koronapassi sekä henkilöllisyys kaikilta yli 16-vuotiailta. Alle 16-vuotiailta näitä ei tarkisteta. Uimahallin sisätiloihin ei siis pääse yli 16-vuotiaat ilman koronapassia. Oulun kaupunki on myös antanut yleisen maskisuosituksen sisätiloissa käytettäväksi. Täten Oulun Uinti suosittelee vahvasti kaikkia yli 12-vuotiaita käyttämään maskia uimahalliin saavuttaessa/poistuessa sekä pukuhuoneissa. Pesu-, allas- ja muissa harjoitustiloissa ei tarvitse harrastajien käyttää maskia. Pyydämme välttämään kaikkea tarpeetonta liikkumista sekä oleilua hallin sisätiloissa.

Kaikki kulku perhevuoroille tapahtuu pääovesta, niin tuleminen kuin poistuminen. Tuulikaappista toinen puoli on varattu sisääntuloon ja toinen poistumiseen. Pukutilat ovat normaalisti käytössä, mutta suosittelemme mahdollisimman väljää käyttöä. Pyritään viettämään hallitiloissa mahdollisimman vähän aikaa ja karsimaan ylimääräistä oleskelua allastiloissa. On huomioitavaa, että perhevuorolla ei ole erikseen saattajia puku- ja pesutilojen läpi harjoituspaikoille. Tämä on erityisesti muistettava pienten uimareiden kanssa, jos vanhemmat eivät tule perhevuorolle.

Huomioittehan tarkistukset saavuttaessa vuorolle ja otatte esille tarpeelliset todistukset, näin mahdollistamme mahdollisimman sujuvan sisääntulon. Koronapassi tarkastetaan myös mahdollisilta lapsien saattajilta. Samoin huomioikaa myös toinen seura lauantaisin poistumalla omalta vuoroltamme nopeasti ja sunnuntaisin emme tule turhan aikaisin aulaan odottamaan omaa vuoroamme.

Arkiuimakoulut (pävitetty 25.1.2020)

Oulun Uinti suosittelee vahvasti, että uimakoululaiset menisivät joko omatoimisesti tai ohjaajan ohjaamana puku- ja pesutiloihin. Kuitenkin, jos lapsi tarvitsee pukeutumiseen sekä peseytymiseen vanhemman apua on tämä mahdollista. Aikuisilla on kuitenkin mahdollisuus mennä itse uimaan normaalisti esittämällä koronapassi ja maksamalla uimamaksu kassalle.

Nämä ohjeet ja määräykset ovat tulleet niin Oulun kaupungin toimesta kuin AVIn kautta. Ja näitä ohjeita noudattamalla pystymme järjestämään seuran perhevuoroja sekä uimakouluja.

Huomioittehan, että uimahallin parkkipaikalla on varattuja paikkoja henkilökunnalle ja nämä tulee pitää vapaana myös uimahallin ollessa suljettuna yleisöltä. Uimahallin päädyssä, pyöräkatosten luona oleille henkilökunnan parkkipaikoille pysäköinti/ajaminen on ehdottomasti kielletty.

Oulun Uinti somessa