Kilpauinti

Huippu-uinnin tähtiseura Oulun Uinti 1906 Ry

Kilpa- ja huippu-uintiurheilu

Oulun Uinti on huippu-uintiurheiluseura. Seuran selkeä tavoite on kehittää uimareita systemaattisesti alkeisuimakouluista tekniikkauimakoulujen kautta uinnin edustusryhmiin. Seuran edustusryhmiin voi myös hakeutua seuran ulkopuolelta, ota tällöin yhteys kilpauintivastaavaan.

Edustusryhmien valmennus on päämäärätietoista ja tavoite on ikäsarjan kansallinen huippu ja aikuisvaiheessa Suomen Uimaliiton maajoukkue ja kansainväliset kilpailut.

Kilpaileminen

Seuran uimarit saavat osallistua Suomen Uimaliiton virallisiin kisoihin kun itse haluavat. Nuorimmat kilpailijat ovat olleet kuusivuotiaita. Seuran omista kisoista ei ole uimarille kuluja. Kisaamista voi harjoitella ns. OuluCup-kisoissa ja monipuolisuuspäivissä, joissa on mahdollisuus uida aikoja oikealla lähetyksellä ja sähköisellä ajanotolla, ilman että aikoja rekisteröidään tilastoon.

Ulkopaikkakunnan kisoihin saa myös osallistua, tällöin voi kustannuksia tulla starttimaksuista, matkoista, majoituksista ja ruokailuista. Kilpailuihin ilmoittaudutaan aina valmentajan kautta ja valmentaja ilmoittaa ne joko suoraan Octoon tai jos hänellä ei ole tunnuksia, niin kilpauintivastaavalle.

Kausi 2020-2021

Oulun Uinnin kilpauimarin polku kaudella 2020-2021

Jos olet kiinnostunut kilpauintiryhmään liittymisestä, ole yhteydessä kilpauintivastaavaan: juha.juopperi@oulunuinti.fi

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa