Info- & Ilmoittautumissivu

Tähtiseura lasten toiminnassa

KAUDEN 2019-2020 RYHMISSÄ ON VIELÄ TILAA!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot sähköpostilla uimakoulut@oulunuinti.fi 

Aloitamme uuden 10-kerran opetusaltaan EasySwim-uimakouluryhmän perjantaisin klo 16.45-17.30. Uimakoulu alkaa perjantaina 11.10, kokoontuminen Oulun Uimahallin aulassa klo 16.25! Ilmoittautuminen sähköpostilla uimakoulut@oulunuinti.fi Ilmoittautumiseen lapsen nimi, syntymäaika sekä vanhemman nimi ja sähköpostiosoite. Kurssin hinta on 140€ + 30€ jäsenmaksu. Mukaan mahtuu yhdeksän lasta.

Kauden 2019-2020 uimakouluryhmät:

EasySwim avaa lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä liikkumiseen.  Hinta 220e/kausi+30e jäsenmaksu kerran vuodessa.

 

Tekniikkauimakoulut, eli Kiituri- ja Sekaristiryhmät; opitaan eri uintitekniikat, starttihypyt ja käännökset, tutustutaan uimahyppyihin ja taitouintiin sekä opetellaan vesipelastuksen alkeet. Tässä vaiheessa voi myös valita taitouinti- tai alkeisuimahyppyryhmän. Kiiturit ovat n. 6-8v lapsille ja Sekaristit n. 8-10v. Kiitureiden hinta 240e/kausi+30e jäsenmaksu ja Sekaristien 260e/kausi+30e jäsenmaksu.

 

Yksilö

Oulun Uinnissa jokaisella tasolla edetään yksilön taitojen, omien halujen ja tarpeiden mukaan. Jokaisella uimarilla on oma henkilökohtainen uimarinpolku Oulun Uinnissa. Osa lapsista voi edetä alkuun hyvinkin nopeasti ja sitten olla jollakin tasolla pidemmän aikaa. Jollain toisella voi mennä pidempi aika alkeiden oppimisessa, mutta sitten vauhti voi kiihtyä. Tärkeintä on, että tekeminen on koko ajan hauskaa, mielekästä ja haasteellista.

Osaavat ja koulutetut ohjaajat ja valmentajat antavat aina kauden päätteeksi suosituksen seuraavan kauden ryhmästä. Uimakoulutason jälkeen osa haluaa panostaa tosissaan uintiin, näistä parhaimmille on seuralla tarjota ammattimaisesti harjoittelevat ja valmennetut huippuryhmät. Kilpailuhaluisille on uinti-, uimahyppy- ja taitouintiryhmiä. Niille, jotka haluavat harrastaa uintiurheilua omaksi ilokseen ja oman hyvinvoinnin kannalta on harrasteryhmiä. Harrasteryhmiä löytyy nuorista aikuisiin eri lajiryhmissä.

Alla on kuvaus eri tasoista ja miten niillä edetään.

Tulevat tapahtumat

  1. Joulukuunkisat

    joulukuu 6 @ 08:00 - 17:00
  2. OuluCup IV

    joulukuu 14 @ 15:30 - 17:30
  3. Syyskauden 2019 päättäjäiset

    joulukuu 21 @ 15:30 - 18:00

Oulun Uinti somessa