Info- & Ilmoittautumissivu

Tähtiseura lasten toiminnassa

Avoin ilmoittautuminen kauden 2023-2024 uimakouluihin ja lasten kursseille on avoinna!

Tällä kaudella OU:n uimakouluissa mukana olleille on jo avattu ennakkoilmoittautuminen ensi kauden uimakouluihin. Olethan yhteydessä sähköpostitse uimakoulut@oulunuinti.fi, jos kutsu ei ole tavoittanut sinua!

 

 

Alkeisuimakoulut eli EasySwim-ryhmät;

Lapsen ei tarvitse osata uida EasySwim ryhmiin liittyessään. EasySwim avaa lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan, voit lukea lisää EasySwim ryhmistä ja ryhmien toiminnasta ryhmien sivuilta. Linkin takaa löydät mm. tarkemmat kuvaukset ryhmien toiminnasta sekä ryhmien aikataulut ja hinnat.

 

 

 

Tekniikkauimakoulut, eli Kiituri- ja Sekaristiryhmät;

Harjoitellaan ja opetellaan vedessä toimintaa ja leikkimistä, eri uintilajien perustekniikkaa sekä kerrataan alkeisuinnin tekniikkaa. Voit lukea lisää Kiitureista ja Sekaristeista sekä ryhmien toiminnasta ryhmien sivuilta. Linkin takaa löydät mm. tarkemmat kuvaukset ryhmien toiminnasta sekä ryhmien aikataulut ja hinnat.

 

 

 

Lyhyemmät kurssimme löydät Kurssitoiminta ja Uintiryhmät sivustolta:

https://www.oulunuinti.fi/kurssitoiminta/

Kysymyksissä sinua auttaa harrastekoordinaattorimme. Hänet tavoitat joko sähköpostitse uimakoulut(ät)oulunuinti.fi tai puhelimitse 044 375 4210 (tiistaista perjantaihin 09.00-15.00).

 

Oulun Uinti somessa