Info- & Ilmoittautumissivu

Tähtiseura lasten toiminnassa

Alkeisuimakoulu Perhepeuhula;

Alkeisuimakoulu Perhepeuhula on tarkoitettu 2-4 vuotiaille lapsille. Opetuksessa totutellaan veteen elementtinä erilaisten leikkien kautta. Lapsen huoltaja voi olla mukana altaassa, ja seura myös tätä suosittelee perheen yhteisenä uimakouluna. Lapsen ei tarvitse osata uida Perhepeuhularyhmiin ilmoittautuessa. Voit lukea lisää Perhepeuhulat ryhmistä ja ryhmien toiminnasta ryhmien sivuilta. Linkin takaa löydät mm. tarkemmat kuvaukset ryhmien toiminnasta sekä ryhmien aikataulut ja hinnat. Toimintavuoden 2024-2025 uimakoulut käynnistyvät viikolla 32.

Perhepeuhula on tarkoitettu 2 vuotta täyttäneille lapsille. Opetus tapahtuu Oulun Uimahallin Kahluualtaassa.

Ilmoittautuminen Perhepeuhula ryhmiin

Syyskauden 2024 harjoituskerrat

 

Alkeisuimakoulut Minivesipeuhula ja Vesipeuhula;

Alkeisuimakoulujemme nimi muuttuu toimintavuoden 2024-2025 alusta. Alkeisuimakoulujen nimi oli ennen EasySwim uimakoulut. Toimintavuoden alusta lukien nämä ryhmät ovat Minivesipeuhula ja Vesipeuhula. Lapsen ei tarvitse osata uida Vesipeuhularyhmiin ilmoittautuessa. Ryhmien opetuksessa käytetään EasySwim uintiliivejä, liivi mahdollistaa hyvin veden pinnalla uinnin opettelun. Vesipeuhulat avaa lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan. Voit lukea lisää Vesipeuhulat ryhmistä ja ryhmien toiminnasta ryhmien sivuilta. Linkin takaa löydät mm. tarkemmat kuvaukset ryhmien toiminnasta sekä ryhmien aikataulut ja hinnat. Toimintavuoden 2024-2025 uimakoulut käynnistyvät viikolla 32 (viikonloppuvuorot) ja viikolla 33 (arkivuorot).

Minivesipeuhula on tarkoitettu 3 vuotta täyttäneille lapsille. Opetus tapahtuu Oulun Uimahallin Monitoimialtaassa.

Vesipeuhula on tarkoitettu 5 vuotta täyttäneille lapsille. Opetus tapahtuu Oulun Uimahallin Opetusaltaassa.

Ilmoittautuminen Vesipeuhulat ryhmiin

Syyskauden 2024 harjoituskerrat

Kevätkauden 2025 harjoituskerrat

 

Tekniikkauimakoulut Vesipedot ja Vesitaiturit;

Uimakoulujemme jatkoryhmien nimet muuttuvat toimintavuoden 2024-2025 alussa. Jatkoryhmien (tekniikkaryhmien) nimet olivat ennen Kiiturit ja Sekaristit. Toimintavuoden alusta lukien ryhmien nimet ovat Vesipedot ja Vesitaiturit. Ryhmissä harjoitellaan ja opetellaan vedessä toimintaa ja leikkimistä, eri uintilajien perustekniikkaa sekä kerrataan alkeisuinnin tekniikkaa. Voit lukea lisää Vesipedot ja Vesitaiturit ryhmien toiminnasta ryhmien sivuilta. Toimintavuoden 2024-2025 uimakoulut käynnistyvät viikolla 32 (viikonloppuvuorot) ja viikolla 33 (arkivuorot).

Vesipedot on tarkoitettu 6 vuotta täyttäneille lapsille. Opetus tapahtuu Oulun Uimahallin Kuntoaltaalla tai Raatin Uimahallin Kuntoaltaalla (uudempi allas).

Vesitaiturit on tarkoitettu 8 vuotta täyttäneille lapsille. Opetus tapahtuu Oulun Uimahallin isossa altaassa tai Raatin Uimahallin kuntoaltaalla (uudempi allas).

Ilmoittautuminen Vesipedot ja Vesitaiturit ryhmiin

Syyskauden 2024 harjoituskerrat

Kevätkauden 2025 harjoituskerrat

Lyhyemmät kurssimme löydät Kurssitoiminta ja Uintiryhmät sivustolta:

https://www.oulunuinti.fi/kurssitoiminta/

Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Uimakoulun puhelinpäivystykseen (katso päivystysajat yhteystiedot sivulta) tai lähettämällä sähköpostia uimakoulujen sähköpostiin, uimakoulut(ät)oulunuinti.fi.

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.

Oulun Uinti somessa