Info- & Ilmoittautumissivu

Tähtiseura lasten toiminnassa

Ilmoittautumiset uusille harrastajille aukeavat viikkolla 48/2022 (ke 30.11 klo. 17.00) Kevätkausi alkaa viikonloppuna 7-8.1.2023

Jos olette olleet mukana syyskaudella toiminnassa niin ilmoittautumista ei tarvitse tehdä uudestaan. Mahdollisista ryhmäsiirroista olemme yhteyksissä teihin.

 

Alkeisuimakoulut eli EasySwim-ryhmät, lapsen ei tarvitse vielä osata uida, kun hän tulee EasySwim-ryhmään.  EasySwim avaa lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä liikkumiseen.

EasySwim-ryhmien hinta on 240e/kausi+35e jäsenmaksu. Kaudella tarkoitetaan aina joko syyskautta tai kevätkautta. Kaudella harjoituksia on 15 kertaa.  Nyt tapahtuu ilmoittautuminen sekä syys- että kevätkaudelle (erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä keväälle myöhemmin). Joulukuussa voidaan tehdä ryhmämuutoksia liittyen kevään harjoitteluun riippuen uimakoululaisen osaamistasosta, tällöin voi myös harjoitusajat muuttua (mikäli ryhmä vaihtuu). Luonnollisesti joulukuussa voi ilmoittaa uimakoulun päättämisestä ja kevätkauden peruuttamisesta. Ilmoittautumismaksu on 15 €, joka hyvitetään syyskauden kausimaksusta. Kausimaksu laskutetaan kauden alkamisen jälkeen noin 4 – 6 viikon kuluttua. Uimakoulupaikka tulee peruuttaa viimeistään 31.08.2022 sähköpostilla osoitteeseen uimakoulut@oulunuinti.fi ja toimisto@oulunuinti.fi. Jäsenmaksu pitää sisällään seuran jäsenyyden 01.08.2022 – 31.07.2023. Monitoimialtaan ryhmien maksimikoko on 9 henkilöä (vähintään 6 käynnistyäkseen). Opetusaltaan ryhmien maksimikoko 12 henkilöä (vähintään 9 käynnistyäkseen).

EasySwim-ryhmät

Uudet monitoimialtaan ryhmät (uusille toimintaan mukaan tuleville)

Jatkavat monitoimialtaan ryhmät (edellisellä kaudella EasySwim-ryhmissä olleille)

Uudet opetusaltaan ryhmät (uusille toimintaan mukaan tuleville)

Siirtyvät opetusaltaan ryhmät (monitoimialtaalta opetusaltaalle siirtyvät uimarit)

Jatkavat opetusaltaan ryhmät (edellisellä kaudella EasySwim-ryhmissä mukana olleille)

Osassa uimakouluista on vielä vapaita paikkoja. Voitte tiedustella niitä osoitteesta uimakoulut@oulunuinti.fi. Uimakoulut pidetään perhevuorojen aikana lauantaisin klo 15.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 18.00-21.00, sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 16.45.

Tekniikkauimakoulut, eli Kiituri- ja Sekaristiryhmät; opitaan eri uintitekniikat, starttihypyt ja käännökset, tutustutaan uimahyppyihin ja taitouintiin sekä opetellaan vesipelastuksen alkeet. Tässä vaiheessa voi myös valita taitouinti- tai alkeisuimahyppyryhmän. Kiiturit ovat n. 6-9v lapsille, jotka osaavat uida vähintään 15 metriä ja Sekaristit n. 7-10v lapsille, jotka osaavat uida n. 50m.

Kiitureilla on yksi uintiharjoitus viikossa. Kiitureiden hinta on 240e/kausi+35e jäsenmaksu. Kaudella tarkoitetaan aina joko syyskautta tai kevätkautta. Kaudella harjoituksia on 15 kertaa.  Nyt tapahtuu ilmoittautuminen sekä syys- että kevätkaudelle (erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä keväälle myöhemmin). Joulukuussa voidaan tehdä ryhmämuutoksia liittyen kevään harjoitteluun riippuen uimakoululaisen osaamistasosta, tällöin voi myös harjoitusajat muuttua (mikäli ryhmä vaihtuu). Luonnollisesti joulukuussa voi ilmoittaa uimakoulun päättämisestä ja kevätkauden peruuttamisesta. Ilmoittautumismaksu on 15 €, joka hyvitetään syyskauden kausimaksusta. Kausimaksu laskutetaan kauden alkamisen jälkeen noin 4 – 6 viikon kuluttua. Uimakoulupaikka tulee peruuttaa viimeistään 31.08.2022 sähköpostilla osoitteeseen uimakoulut@oulunuinti.fi ja toimisto@oulunuinti.fi. Jäsenmaksu pitää sisällään seuran jäsenyyden 01.08.2022 – 31.07.2023.

Kiituri-ryhmät

Uudet Kiituri-ryhmät (uutena toimintaa mukaan tulevat sekä EasySwim-ryhmistä siirtyvät)

Jatkavat Kiituri-ryhmät (edellisellä kaudella Kiiturit-ryhmissä olleille)

Osassa Kiituriryhmistä on vielä vapaita paikkoja. Voitte tiedustella niitä osoitteesta uimakoulut@oulunuinti.fi. Uimakoulut pidetään perhevuorojen aikana lauantaisin klo 15.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 18.00-21.00

Sekaristit

Sekaristeilla on 1-3 uintiharjoitusta viikossa.  

Kaudella tarkoitetaan aina joko syyskautta tai kevätkautta. Nyt tapahtuu ilmoittautuminen sekä syys- että kevätkaudelle (erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä keväälle myöhemmin). Joulukuussa voidaan tehdä ryhmämuutoksia liittyen kevään harjoitteluun riippuen uimakoululaisen osaamistasosta, tällöin voi myös harjoitusajat muuttua (mikäli ryhmä vaihtuu). Luonnollisesti joulukuussa voi ilmoittaa uimakoulun päättämisestä ja kevätkauden peruuttamisesta. Ilmoittautumismaksu on 15 €, joka hyvitetään syyskauden kausimaksusta. Kausimaksu laskutetaan kauden alkamisen jälkeen noin 4 – 6 viikon kuluttua. Uimakoulupaikka tulee peruuttaa viimeistään 31.08.2022 sähköpostilla osoitteeseen uimakoulut@oulunuinti.fi ja toimisto@oulunuinti.fi. Jäsenmaksu pitää sisällään seuran jäsenyyden 01.08.2022 – 31.07.2023.

Osassa Sekaristi-ryhmistä on vielä vapaita paikkoja. Voitte tiedustella niitä osoitteesta uimakoulut@oulunuinti.fi

Lyhyemmät kurssimme löydät täältä:

https://www.oulunuinti.fi/kurssitoiminta/

Oulun Uinnin uimakoulujen ilmoittautumismaksu on 15€/henkilö. Tämä maksu sisältyy kausimaksuun ja veloitetaan sen yhteydessä kauden käynnistyttyä. Mikäli uimari lopettaa harrastuksen kokeilukerran jälkeen, tullaan häneltä laskuttamaan tämä 15€ ilmoittautumismaksu joka tapauksessa. Myöhemmin paikkaa peruttaessa suhteutetaan kausimaksun suuruus peruutusajankohtaan.

Paikka tulee aina perua kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen uimakoulut(ät)oulunuinti.fi. Emme vastaanota suullisia/puhelimitse tehtyjä peruutuksia.

Kaikissa maksuasioissa pyytäisimme ottamaan yhteyttä toimisto(ät)oulunuinti.fi

 

Yksilö

Oulun Uinnissa jokaisella tasolla edetään yksilön taitojen, omien halujen ja tarpeiden mukaan. Jokaisella uimarilla on oma henkilökohtainen uimarinpolku Oulun Uinnissa. Osa lapsista voi edetä alkuun hyvinkin nopeasti ja sitten olla jollakin tasolla pidemmän aikaa. Jollain toisella voi mennä pidempi aika alkeiden oppimisessa, mutta sitten vauhti voi kiihtyä. Tärkeintä on, että tekeminen on koko ajan hauskaa, mielekästä ja haasteellista.

Osaavat ja koulutetut ohjaajat ja valmentajat antavat aina kauden päätteeksi suosituksen seuraavan kauden ryhmästä. Uimakoulutason jälkeen osa haluaa panostaa tosissaan uintiin, näistä parhaimmille on seuralla tarjota ammattimaisesti harjoittelevat ja valmennetut huippuryhmät. Kilpailuhaluisille on uinti-, uimahyppy- ja taitouintiryhmiä. Niille, jotka haluavat harrastaa uintiurheilua omaksi ilokseen ja oman hyvinvoinnin kannalta on harrasteryhmiä. Harrasteryhmiä löytyy nuorista aikuisiin eri lajiryhmissä.

Alla on kuvaus eri tasoista ja miten niillä edetään.

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.

Oulun Uinti somessa