Jäseneksi liittyminen, Perheuintivuoro ja Toimitsijatehtävät

Jäseneksi liittyminen

Seuran jäsenmaksu on vain 35 €/toimintavuosi, eli 1.8.–31.7. Jäsenmaksu maksetaan liittymisen yhteydessä, tai jos olet jo jäsen, voit maksaa SuomiSportissa kauden 2023–2024 jäsenmaksun. Huomaathan, että jäsenmaksua ei voi suorittaa liikuntaseteleillä (tai vast.). Liikuntaseteleitä voit käyttää kausimaksuihin sekä kurssimaksuihin. Kaikkien Oulun Uinnin ohjattuun toimintaan tai perheuintivuoroon osallistuvien tulee olla seuran jäseniä, ei siis koske talkootyötä tekeviä. Myös muut perheenjäsenet saavat liittyä seuran jäseniksi, liittymällä seuran jäseneksi tuet seuran toimintaa.

Liity jäseneksi SuomiSportissa alla olevan linkin kautta:

LIITTYMINEN OULUN UINNIN JÄSENEKSI

Kun olet liittynyt jäseneksi tai olet jäsen, hyväksy alla oleva kutsu käyttämään seuran perheuintivuoroja kaudella 2023–2024.

LIITTYMINEN PERHUINTIVUOROILLE

Voit tarkistaa omalta Suomisport-sivultasi joko olet liittynyt seuran jäseneksi. Jäsenyys näkyy Suomisportin etusivulla kun scrollaa sivua hieman alemmaksi. Jos käyttää Suomisporttia sovelluksen kautta niin sitten vasemmassa yläkulmassa on jäsenyystäppä, josta pääsee katsomaan mahdollisia jäsenyyksiä. Jos sieltä ei löydy Oulun Uintia, niin silloin jäsenyyttä ei ole pyydetty eikä meidän toimesta hyväksytty.

Jäsenyys jää ns. ”odotustilaan” kunnes se käydään hyväksymässä. Yleensä hyväksymisissä on noin yhden arkipäivän viive.

Jäsenmaksusta muodostuu maksu Suomisporttiin samalla tavalla kuin kausimaksustakin ja se myös maksetaan siellä.

Kirjautuminen vahvistaa perheuintivuoron käytön. Lataamalla SuomiSport Applikaation näet perheuintivuorot kalenterista. Kalenterissa merkitset osallistumisesi perheuintivuorolle, ja näytät aulavahdille puhelimesta tämän kalenterinäkymän. Näin saamme kirjattua jäsenten käynnit perheuintivuorolla, tämä korvaa ennen käytössä olleen nimenkirjoittamisen vihkoon. Myös perheen lasten uimakouluun tulo merkataan SuomiSportin kalenteriin.

Jäsenetuna pääset viikonloppuisin seuran perheuintivuoroilla ILMAISEKSI saunomaan, uimaan tai laskemaan uimahallin liukumäkeä. Lisäksi seura järjestää kerran puolessa vuodessa monipuolisuus- eli perhepeuhuvuoroja, jolloin jäsenet pääsevät maksutta Wibit-temppurataan, pomppimaan hyppytornista, juoksemaan vesimatolla ja tekemään kaikkea muuta kivaa!

Oulun Uinnilla on käytössään Suomen Olympiakomitean SuomiSport-palvelu. Tässä on linkki ohjesivuun, jossa on mm. ohjevideo palvelusta:

https://info.suomisport.fi/seuroille/

Ja tässä linkki ”useimmin kysytyt kysymykset”

https://info.suomisport.fi/kysymykset/

Perheuintivuoro

Vanhemmilla ja perheen lapsijäsenillä on mahdollisuus uida seuran perheuintivuorolla, kun on liittynyt jäseneksi. Kuntouintiin on varattu aina pitkä rata 8, myös liukumäkiallas ja kahluuallas ovat jäsenten käytössä perheuintivuorolla. Kilpailuiden aikaan voi olla poikkeusjärjestelyitä.

Perheuintivuorot ovat lauantaisin klo 15.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 18.00-21.00. Perheuintivuoron käyttö ei maksa jäsenille.

Kauden 2023-2024 perheuintivuorot:

Syksy: VK31-VK49

Kevät: VK2-VK20 (Ei pääsiäisviikonloppuna!)

HUOM! Kilpailuviikonloppuina ei ole jäsenuintimahdollisuutta.

Toimitsijatehtävät

Oulun Uinti järjestää neljät omat kisat vuodessa Oulun Uimahallissa, syyskaudella Autofix1-uinnit ja Joulukuunkisat sekä kevätkaudella Oulun Uinnit ja Nuorisouinnit. Syys- ja kevätkaudella järjestetään myös OuluCup-kilpailuja lauantaisin. Päivämäärät näihin löytyvät toimitsijalistasta.

Kaikkina kisapäivinä tarjoillaan toimitsijoille ja heidän kilpailevilleen lapsilleen ruoka sekä tauoilla on myös tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Seuran puolesta saat toimitsijapaidan. Itsellä on hyvä olla esimerkiksi kevyet tummat shortsit ja vedenkestävät kengät.

Toimitsijakoulutus 2.lk tuomaritehtäviin altaille TEAMS-koulutuksena 20.09.2023 ja 18.10.2023.

Otamme apua vastaan mielellämme myös muiden seurojen toimitsijoilta ja samat ohjeistukset koskevat myös heitä.

Tässä on linkki toimitsijatehtälistaan Google Sheetsiin.

Valitse haluamasi tehtävä kommentoimalla sitä!

Lisätietoja Marko Härkönen marko.harkonen@oulunuinti.fi tai kilpailut@oulunuinti.fi. Voit kysyä myös neuvoa valmentajilta/henkilökunnalta tai kilpailukoordinattoreilta Tuula Nygårdilta ja Anu Hökältä.

Jotta kilpailuja Oulussa pystytään järjestämään tarvitsemme kaikkien kilpailevien uimareiden vanhempien apuja kilpailuiden läpiviemiseksi. Kilpailut järjestetään täysin talkooväen voimin, jokaisen perheen työpanosta tarvitaan. Tehtäviä on laidasta laitaan ja jokaiselle varmasti löytyy jokin sopiva ajankohta ja sopiva tehtävä. Tämä on paras keino kannustaa nuorta harrastuksen parissa osallistumalla itse toimintaan.

Tervetuloa mukavaan seuraan toimitsijatehtäviin!

Vanhempien rooli

Vanhemmilla on tärkeä tehtävä tukea lapsen ja nuoren harrastusta. Pienempien uimakouluissa saavat vanhemmat olla altaan reunalla varsinkin kauden alussa tukemassa pientä uimakoululaista ja myöhemmin uralla taata hyvät olosuhteet nuoren kehittymiselle seuraamalla, että nuori syö ja nukkuu hyvin. Kaikki palaute vanhemmilta on tervetullutta, voit laittaa palautetta suoraan ohjaajalle/valmentajalle tai toimistolle. Haluamme kehittää toimintaamme jokaisella tasolla paremmaksi ja lapselle mielekkääksi, että hän oppii, kehittyy ja viihtyy uintiharrastuksen parissa.

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa