Jäseneksi liittyminen, Perheuintivuoro ja Toimitsijatehtävät

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittymisohjeet lisätään tänne myöhemmin, jäsenmaksu on 30€.

Perheuintivuoro

Vanhemmilla ja perheen lapsijäsenillä on mahdollisuus uida tai käydä kuntosalilla seuran perheuintivuorolla, kun on liittynyt jäseneksi. Kuntouintiin on varattu aina pitkä rata 8 sekä liukumäkiallas ja monitoimialtaan hierontalaitteiden pääty, jäsenet saavat myös käyttää saunaa. Kilpailuiden aikaan voi olla poikkeusjärjestelyitä.

Perheuintivuorot ovat lauantaisin klo 15.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 18.00-21.00. Perheuintivuoron käyttö ei maksa jäsenille, mutta aulavalvojan vihkoon kirjataan nimi.

Toimitsijatehtävät

Oulun Uinti järjestää neljät omat kisat vuodessa Oulun Uimahallissa, syyskaudella Ruskauinnit ja Joulukuunkisat sekä kevätkaudella Oulun Uinnit ja Nuorisouinnit. Syys- ja kevätkaudella järjestetään myös Oulucup-kilpailuja lauantaisin. Päivämäärät näihin löytyvät toimitsijalistasta. Kaikkina kisapäivinä tarjoillaan toimitsijoille ja heidän lapsilleen ruoka sekä tauoilla on myös tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Seuran puolesta saat toimitsijapaidan. Itsellä on hyvä olla esimerkiksi kevyet tummat shortsit ja vedenkestävät kengät.

Lisätietoa tehtävistä saat kauden aloituspalavereissa, kysyä voi myös hallitusjäseniltä, valmentajilta tai esim. seurakahvikeskusteluissa.

Tässä on linkki toimitsijatehtälistaan Google Sheetsiin. Valitse  halauamaasi tehtävä kommentoimalla sitä! Lisätietoja Lotta Heikkinen [lotta.heikkinen(ät)student.oulu.fi]

Tervetuloa mukavaan seuraan toimitsijatehtäviin!

Vanhempien rooli

Vanhemmilla on tärkeä tehtävä tukea lapsen ja nuoren harrastusta. Pienempien uimakouluissa saavat vanhemmat olla altaan reunalla varsinkin kauden alussa tukemassa pientä uimakoululaista ja myöhemmin uralla taata hyvät olosuhteet nuoren kehittymiselle seuraamalla, että nuori syö ja nukkuu hyvin. Kaikki palaute vanhemmilta on tervetullutta, voit laittaa palautetta suoraan ohjaajalle/valmentajalle tai toimistolle. Haluamme kehittää toimintaamme jokaisella tasolla paremmaksi ja lapselle mielekkääksi, että hän oppii, kehittyy ja viihtyy uintiharrastuksen parissa.


Oulun Uinti somessa