Nuorten Uintiryhmä

Nuorten Harrasteryhmät on tarkoitettu 14-18 vuotiaille nuorille, jotka haluavat harrastaa uintia tai pitää uinnin mukana harrastuksissaan.

Ryhmien harjoittelun päällimmäisenä tavoitteena on opetella ja kehittää uintitekniikkaa sekä parantaa fyysistä kuntoa.

Ryhmäläiset voivat halutessaan osallistua myös uintikilpailuihin. Kilpaileminen vaatii Suomen Uimaliiton kilpailulisenssin, BlueCard.

Nuorten Harrasteryhmät harjoittelevat 4 kertaa viikossa, harjoitukset ovat pituudeltaan 60-75 minuuttia. Nuoren täytettyä 18 vuotta voi hän jatkaa ryhmässä kevätkauden loppuun saakka. Tällöin huomioitava, että harjoituksia on kaksi kertaa viikossa (lauantai ja sunnuntai). Harjoittelukausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa.

Lasten Harrasteryhmien kausimaksu on 280,00 € / kausi. Kaudella tarkoitetaan aina joko syyskautta tai kevätkautta. Kausimaksuun sisältyy harjoituskerrat, uimakoulujen pikkujoulut ja kevään päättäjäiset sekä monipuolisuuspäivät, jotka julkaistaan kauden alussa. Kausimaksun lisäksi veloitamme asiakkaalta jäsenmaksun, joka kattaa toimintavuoden 1.8.24 – 31.7.25. Jäsenmaksu ja 50% kausimaksusta maksetaan ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Harjoituskauden 2024 – 2025 ryhmät:

Nuorten Uintiryhmä 1

  • Ikäsuositus 14 – 18 vuotta.
  • Ryhmä on tarkoitettu edeltävänä toimintavuonna harrasteryhmissä mukana olleille nuorille tai nuorille jotka pystyvät uimaan yhtäjaksoisesti 200 metriä.
  • Ryhmä harjoittelee 4 kertaa viikossa (tiistai klo 20:00 – 21:00, torstai klo 20:00 – 21:00, lauantai klo 15:30 – 16:30 ja sunnuntai klo 20:00-21:00). Harjoitukset ovat aina Oulun Uimahallissa.
  • Ilmoittautuminen!

Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Uimakoulun puhelinpäivystykseen (katso päivystysajat yhteystiedot sivulta) tai lähettämällä sähköpostia uimakoulujen sähköpostiin, uimakoulut(ät)oulunuinti.fi.

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa