Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

 

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa tutustutaan taitouintiin ja opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalonhallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

Ilmoittautuminen & kokeileminen

Henkilön tulee ilmoittautua alla olevien linkkien kautta, jos haluaa käydä kokeilemassa ryhmissä. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 15€ ilmoittautumismaksu. Kausimaksu laskutetaan harjoitusten alettua. Ilmoittautumismaksu on osa kausimaksua; kausimaksun laskusta vähennetään siis 15€ ilmoittautumismaksu. Mikäli ilmoittautuminen perutaan ensimmäisten harjoitusten jälkeen, ennen toisia harjoituksia, kausimaksua ei laskuteta, mutta ilmoittautumismaksua ei palauteta (yksi kokeilukerta =15€). Myöhemmin paikkaa peruttaessa suhteutetaan kausimaksun suuruus peruutusajankohtaan. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen saana.annunen(ät)oulunuinti.fi.

KEVÄT 2024

Alkeisryhmä Helmet 7-11-vuotiaille

MA klo 17.00-18.45.

Ryhmän harjoitukset ovat alkaneet 15.1.

Jos haluatte tulla kokeilemaan ryhmään, ilmoittakaa asiasta osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi!

Harjoituksissa opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita. Edellytyksenä on 25m uintitaito. Taitouintiharjoitukset sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen. Kausimaksu on 245€ (+ 35€ jäsenmaksu).

Ikäraja on suositus, myös muun ikäiset lapset voivat tulla kokeilemaan.

Aikuisten harrasteryhmä

Aikuisten harrasteryhmässä sukelletaan taitouinnin syvyyksiin pilke silmäkulmassa! Ryhmä on tarkoitettu taitouintia jo aiemmin harrastaneille tai esimerkiksi voimistelu- tai uintitaustan omaaville!

Harjoitukset ovat MA klo 19:00-21:00. Kausimaksu 245€.

Jos haluat tulla mukaan, laita viestiä osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Taitouintiharjoitukset sisältävät sekä kuiva- että allasharjoitukset. Kuivaharjoituksissa liikutaan laajasti eri tavoin ja valmistellaan kehoa allasharjoitteita varten erilaisilla lämmittelyillä, vartalonhallinnalla, ojennuksilla, lihaskunnolla ja venytyksillä. Altaalla harjoitellaan taitouinnin lajitaitoja oman tason mukaan. Harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä.

Tervetuloa mukaan rentoon ja nauruntäyteiseen ryhmään!

Jos sinulla tulee kysyttävää ryhmästä, laita viestiä osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa