Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

SYKSY 2019

Mini-Helmet 6-8-vuotiaille
LA klo 11.15-13.15
Mini-Helmet on taitouinnin alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen. Harjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Kauteen sisältyy eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoiden harjoittelua. Harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista. Kevätkaudella jatkavat uimarit harjoittelevat AG 12 kuvioita ja lyhyen ohjelman, joka esitetään musiikin tahdissa vanhemmille. Edellytyksenä on 25m uintitaito.

Helmet 9-12-vuotiaille
SU 13.00-15.00
Helmet on taitouinnin alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoitukset. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista. Kevätkaudella jatkavat uimarit harjoittelevat AG12 kuviot ja lyhyen ohjelman, joka esitetään musiikin tahdissa vanhemmille. Edellytyksenä 25m uintitaito.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumiset ryhmiin avataan tiistaina 30.7 klo 12.00. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu osoitteessa https://www.seuramappi.fi/oulunuinti/.

Valitse jaostoksi ”taitouinti”, ryhmäksi ”taitouinti” ja tapahtumaksi ”Helmet” tai Mini-Helmet”. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat harjoitusohjeet elokuun aikana. Alkeisryhmien kausimaksu on 250€. Harjoitukset aloitetaan viikolla 36.

Lisätietoja: saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Tulevat tapahtumat

  1. UIMAKOULUKAUSI ALKAA 31.8.-1.9. VIIKONLOPPUNA!

    elokuu 31 @ 15:30 - syyskuu 1 @ 21:00
  2. Kilpa- ja edustusryhmien avausinfo!

    syyskuu 2 @ 18:00 - 20:30
  3. Hallituksen kokous.

    syyskuu 10 @ 17:30 - 20:00

Oulun Uinti somessa

Lähetä meille palautetta

close form

Olemmeko onnistuneet hyvin? Onko sivuissa jotain parannettavaa? Voit kertoa siitä meille tässä!

Onko sivuja kiva käyttää? Anna palautetta!