Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

 

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

SYKSY 2021

Mini-Helmet 6-9-vuotiaille

Maanantaisin klo 17.30-19.15. Harjoitukset aloitetaan 30.8.!

Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

Helmet 10-12-vuotiaille

Torstaisin klo 18.00-20.00. Harjoitukset aloitetaan 2.9.!

Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

Harjoituksissa opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita. Edellytyksenä on 25m uintitaito.  Taitouintiharjoitukset sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen. Kausimaksu on 250€ + 30€ jäsenmaksu. Taitouintia voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi ensimmäisissä harjoituksissa. Ryhmään pääsee 16 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tämän jälkeen ilmoittautuneet ovat jonossa ryhmään. Ilmoittautuminen avataan 7.6.!

Lisätietoja osoitteesta saana.annunen(at)oulunuinti.fi

 

Aikuisten alkeiskurssi

Aikuisten alkeiskurssilla sukelletaan taitouinnin syvyyksiin! Mitään aiempaa kokemusta et tarvitse, 25m uintitaito vapaalla tyylillä riittää.

Aikuisten alkeiskurssi sunnuntaisin klo 18.00-20.00. Kahdeksan (8) kertaa 29.8-17.10. Kurssimaksu 110€ + 30€ jäsenmaksu.

Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

Tervetuloa kokeilemaan!

 Lisätietoja osoitteesta saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa