Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

KEVÄT 2019!

Ilmoittautumiset on auki!

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu osoitteessa Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat harjoitusohjeet elokuun loppupuolella. Ilmoittautumisen voi perua ensimmäisten harjoitusten jälkeen maksutta, jos laji ei ollutkaan mieleinen. Mikäli ryhmä täyttyy, voit ilmoittautua jonotuslistalle kertomalla asiasta osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi.

Kevät-Helmet 7-10-vuotiaille

Kevät-Helmet on taitouinnin alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen. Harjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Kauteen sisältyy eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoiden harjoittelua. Harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista. Edellytyksenä on 25m uintitaito. Kevät-Helmien kausimaksu on 230€.

MAANANTAISIN klo 17.00-19.00

Kevät-Helmet saavat halutessaan osallistua myös tekniikkauimakoulu Kiiturien uintiharjoituksiin kerran viikossa ilman lisämaksua! Kiiturien harjoitukset ovat viikonloppuna Oulun Uinnin perheuintivuorolla. Harjoitusaika vahvistetaan myöhemmin. Tekniikkauimakoulu tukee taitouintiharjoittelua vahvistaen uintitekniikkaa taitouintiharrastuksen rinnalla.

Harjoitukset aloitetaan viikolla 3. Kevät-Helmien ensimmäiset harjoitukset ovat 14.1. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat harjoitusohjeet joulukuun loppupuolella. Ilmoittautumisen voi perua ensimmäisten harjoitusten jälkeen maksutta, jos laji ei ollutkaan mieleinen. Mikäli ryhmä täyttyy, voit ilmoittautua jonotuslistalle kertomalla asiasta tähän sähköpostiin.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tulevat tapahtumat

 1. Oulun Uinnit, ALOITUS LA klo 12.00!

  helmikuu 23 @ 12:00 - helmikuu 24 @ 16:00
 2. Haukiuinnit

  maaliskuu 16 @ 09:00 - 15:00
 3. Huippu-uinnin auditointi

  maaliskuu 26 @ 12:00 - maaliskuu 27 @ 14:00
 4. Oulun Uinnin hallituksenkokous

  maaliskuu 26 @ 18:00 - 20:00
 5. Nuorisouinnit

  huhtikuu 6 @ 08:00 - huhtikuu 7 @ 19:00
 6. Uppopallon SM-turnaus

  huhtikuu 13 @ 08:00 - 15:00

Oulun Uinti somessa

Lähetä meille palautetta

close form

Olemmeko onnistuneet hyvin? Onko sivuissa jotain parannettavaa? Voit kertoa siitä meille tässä!

Onko sivuja kiva käyttää? Anna palautetta!