Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

KEVÄT 2021

Kevät-Helmet 7-11-vuotiaille

Kevät-Helmet on taitouinnin alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen.

Harjoituksissa opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita. Edellytyksenä on 25m uintitaito. Kausimaksu on 250€. Taitouintia voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi ensimmäisissä harjoituksissa. Ryhmään pääsee 16 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tämän jälkeen ilmoittautuneet ovat jonossa ryhmään.

Maanantaisin klo 17.30-19.30. Aloitus 15.2.!

Ilmoittaudu ryhmään TÄÄLLÄ!

Lisätietoja osoitteesta saana.annunen(at)oulunuinti.fi

 

Aikuisten alkeiskurssi

Aikuisten alkeiskurssilla sukelletaan taitouinnin syvyyksiin! Mitään aiempaa kokemusta et tarvitse, 25m uintitaito vapaalla tyylillä riittää.

Aikuisten alkeisryhmä pyritään aloittamaan helmi-maaliskuussa mahdollisuuksien mukaan koronarajoitusten helpottaessa.

Jos haluat kurssi-infon suoraan sähköpostiisi, esi-ilmoittaudu laittamalla viestiä osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi!

 Lisätietoja osoitteesta saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Tulevat tapahtumat

  1. LIITY OULUN UINNIN JÄSENEKSI!

    15.8.2020 @ 08:00 - 31.5.2021 @ 17:00

Oulun Uinti somessa