Uimahypyt

Oulun Uinti 1906 ry on Suomen pohjoisin uimahyppyseura. Toiminnassamme on mukana vuoden aikana noin 70 lasta ja nuorta. Seuramme tarjoaa niin uimahyppykouluja, harrastehyppyryhmiä sekä kilparyhmiä.

Uimahypyt on erittäin vaativa tekniikka- ja taitolaji, joka vaatii hyppääjältä kehonhallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä ja rohkeutta. Uimahypyt on myös arvostelulaji, joten uimahyppääjältä vaaditaan kaiken tämän lisäksi taitoa suorittaa hyppy tyylikkäästi.

SYKSY 2024 

Syyskaudella 2024 seurassamme on useita tasoja uimahyppyjen harrastamiseen. Uimhyppykoulussa opetellaan uimahyppyjen alkeita sekä ryhmässä harjoittelua. Uimahyppykoulun jälkeen hyppääjät ovat valmiita siirtymään seuramme kilpa- tai harrasteryhmiin jatkamaan uimahyppyharrastusta. Kilpa- ja harrastetason ryhmiä meillä on lukuisia ja eri tasoisia, joten uimahyppykoulun jälkeen on luontevaa ja helppoa jatkaa harrastamista. Uimahypyt soveluvat erittäin hyvin lapsille ja nuorille, jotka omaavat jo uimataitoa mutta haluaisivat suorittaa erilaisia hyppyjä altaaseen. Minimivaatimuksena on 25 metrin uimataito.

Seuramme uimahypyt järjestää myös Tramppakursseja. Harjoitukset koostuvat trampoliinilla hyppimisen lisäksi kehonhallinnan ja motoristen taitojen harjoittelusta, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelusta sekä venyttelystä, leikkejä unohtamatta. Harjoittelu on ohjattua ja harjoituksissa edetään vähitellen kohti uusia ja haastavampia taitoja. Tramppakurssi kestää aina syys- tai kevätkauden.

Kysymyksissä sinua auttaa uimahyppyvastaavamme. Hänet tavoitat sähköpostitse uimahypyt(ät)oulunuinti.fi.

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa