Uimahypyt

Oulun Uinti 1906 ry on Suomen pohjoisin uimahyppyseura. Toiminnassa on vuoden aikana noin 100 lasta/nuorta ja tasoja löytyy aloittelijoista aina kansainvälisen tason kilpailijoihin.

Uimahypyt on erittäin vaativa tekniikka- ja taitolaji, joka vaatii hyppääjältä kehonhallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä ja rohkeutta. Uimahypyt on myös arvostelulaji, joten uimahyppääjältä vaaditaan kaiken tämän lisäksi taitoa suorittaa hyppy tyylikkäästi.

Kevät 2022 Uimahyppykoulut

2009-2013 synt. TI 18.00-19.45

Allasharjoittelu tapahtuu pääasiassa 1m ponnahduslaudalta, altaan reunalta ja starttitelineiltä. Ryhmä pääsee hyppimään hyppytornista muutaman kerran kauden aikana. Kahdeksan hengen pienryhmä. Kausimaksu 230€ + jäsenmaksu 30€. Aloitus 25.1. Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

2010-2013 synt. PE 17.30-19.15

Kausimaksu 230€ + jäsenmaksu 30€. Aloitus 21.1. Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

 

Lisätietoja 

Kaikki uimahyppykouluharjoitukset sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen. Kuivalla lämmitellään, leikitään ja harjoitellaan uimahypyn tekniikkaa, akrobatiaa ja liikkuvuutta. Altaalla harjoitellaan uimahyppyjen perustekniikoita ja liikkeitä oman taitotason mukaan. Uimahyppykoulujen kevätkausi jatkuu noin toukokuun loppuun. Uimataitovaatimus 25m. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat harjoitusohjeet viikolla 2.

Jos ryhmät täyttyvät, otamme jonoon 4hlö/ryhmä. Jonossa oleville voidaan tarjota paikkaa ryhmässä, jos sellainen vapautuu. Jos haluat ilmoittautua jonkin ryhmän jonoon, lähetä sähköpostilla lapsen nimi, syntymävuosi sekä mihin uimahyppykouluun jonotatte, alla olevaan osoitteeseen.

Lisätietoja: saana.annunen(at)oulunuinti.fi 

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa