Uimahypyt

Oulun Uinti 1906 ry on Suomen pohjoisin uimahyppyseura. Toiminnassamme on mukana vuoden aikana noin 70 lasta ja nuorta. Seuramme tarjoaa niin uimahyppykouluja, harrastehyppyryhmiä sekä kilparyhmiä.

Uimahypyt on erittäin vaativa tekniikka- ja taitolaji, joka vaatii hyppääjältä kehonhallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä ja rohkeutta. Uimahypyt on myös arvostelulaji, joten uimahyppääjältä vaaditaan kaiken tämän lisäksi taitoa suorittaa hyppy tyylikkäästi.

KEVÄT 2024 

Uimhyppykoulussa opetellaan uimahyppyjen alkeita sekä ryhmässä harjoittelua. Uimahyppykoulun jälkeen hyppääjät ovat valmiita siirtymään seuramme kilpa- tai harrasteryhmiin jatkamaan uimahyppyharrastusta. Uimahyppykoulu soveltuu erittäin hyvin lapsille, jotka omaavat jo uimataitoa mutta haluaisivat suorittaa erilaisia hyppyjä altaaseen. Minimivaatimuksena on 25 metrin uimataito.

Tramppakurssilla harjoitukset koostuvat trampoliinilla hyppimisen lisäksi kehonhallinnan ja motoristen taitojen harjoittelusta, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelusta sekä venyttelystä, leikkejä unohtamatta. Harjoittelu on ohjattua ja harjoituksissa edetään vähitellen kohti uusia ja haastavampia taitoja. Tramppakurssi kestää kevään.

Tramppakurssi  on suunnattu 8-16 vuotiaille lapsille (tiistaisin klo 19:00-20:00).

Tramppakurssin hinta on 265,00 €. Mikäli kuulut seuran johonkin muuhun harjoitteluryhmään (uinti, taitouinti tai uimahypyt) kausimaksu on 150,00€. Kausimaksu veloitetaan tammi-helmikuussa 2024.

Kysymyksissä sinua auttaa uimahyppyvastaavamme. Hänet tavoitat sähköpostitse uimahypyt(ät)oulunuinti.fi.

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa