Uimahypyt

Oulun Uinti 1906 ry on Suomen pohjoisin uimahyppyseura. Toiminnassa on vuoden aikana noin 100 lasta/nuorta ja tasoja löytyy aloittelijoista aina kansainvälisen tason kilpailijoihin.

Uimahypyt on erittäin vaativa tekniikka- ja taitolaji, joka vaatii hyppääjältä kehonhallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä ja rohkeutta. Uimahypyt on myös arvostelulaji, joten uimahyppääjältä vaaditaan kaiken tämän lisäksi taitoa suorittaa hyppy tyylikkäästi.

KEVÄT 2023 

Kevään uimahyppykoulujen ilmoittautumiset ovat nyt auki!

Kaikki uimahyppykouluharjoitukset sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen. Kuivalla lämmitellään, leikitään ja harjoitellaan uimahypyn tekniikkaa, akrobatiaa ja liikkuvuutta. Altaalla harjoitellaan uimahyppyjen perustekniikoita ja liikkeitä oman taitotason mukaan. Uimataitovaatimus 25m. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat harjoitusohjeet viikolla 3. Uimahyppykoulujen kevätkausi jatkuu toukokuun loppuun. Harjoituskerroissa voi tulla muutoksia ja/tai peruutuksia meistä riippumattomista syistä ja/tai uimahallilla olevien tapahtumien vuoksi.

Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kausimaksu laskutetaan harjoitusten alettua. Ilmoittautumismaksu on osa kausimaksua. Kausimaksun laskusta vähennetään siis 15€ ilmoittautumismaksu. Mikäli ilmoittautuminen perutaan ensimmäisten harjoitusten jälkeen, ennen toisia harjoituksia, kausimaksua ei laskuteta, mutta ilmoittautumismaksua ei palauteta. Myöhemmin paikkaa peruttaessa suhteutetaan kausimaksun suuruus peruutusajankohtaan. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen saana.annunen(ät)oulunuinti.fi.

Uimahyppykoulu TO 2012-2015 syntyneille

Harjoitukset torstaisin klo 18.15-20.00. Kausimaksu 245€ (+jäsenmaksu 30€). Aloitus 26.1.

Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

Jos ryhmät täyttyvät, otamme jonoon 3hlö/ryhmä. Jonossa oleville voidaan tarjota paikkaa ryhmässä, jos sellainen vapautuu. Jos haluat ilmoittautua jonkin ryhmän jonoon, lähetä sähköpostilla lapsen nimi, syntymävuosi sekä mihin uimahyppykouluun jonotatte, osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa