Uimahypyt

Oulun Uinti 1906 ry on Suomen pohjoisin uimahyppyseura. Toiminnassamme on mukana vuoden aikana noin 70 lasta ja nuorta. Seuramme tarjoaa niin uimahyppykouluja, harrastehyppyryhmiä sekä kilparyhmiä.

Uimahypyt on erittäin vaativa tekniikka- ja taitolaji, joka vaatii hyppääjältä kehonhallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä ja rohkeutta. Uimahypyt on myös arvostelulaji, joten uimahyppääjältä vaaditaan kaiken tämän lisäksi taitoa suorittaa hyppy tyylikkäästi.

SYKSY 2023 

Uimahyppykoulussa opetellaan uimahyppyjen alkeita sekä ryhmässä harjoittelua. Uimahyppykoulun jälkeen hyppääjät ovat valmiita siirtymään seuramme kilpa- tai harrasteryhmiin jatkamaan uimahyppyharrastusta.

Uimahyppykoulu soveltuu erittäin hyvin lapsille, jotka omaavat jo uimataitoa mutta haluaisivat suorittaa erilaisia hyppyjä altaaseen. Minimivaatimuksena on 25 metrin uimataito.

Uimahyppykoulu kestää syyskauden. Harjoituksia on 1 kertaa viikossa ja jokainen harjoitus sisältää sekä kuivaharjoituksen että hyppyharjoituksen. Kuivaharjoituksissa leikitään ja harjoitellaan uimahyppyjä kuivalla maalla. Hyppyharjoituksissa keskitytään itse hyppyihin veteen.

Syyskaudella hyppykouluja on kolme viikossa. Keskiviikon hyppykoulu on alle 10-vuotiaille (2013 tai myöhemmin syntyneet), torstain hyppykoulu 10 – 12 vuotiaille (2011-2012 syntyneet) ja sunnuntain yli 12-vuotiaille (2011 tai aikaisemmin syntyneet).

Uimahyppykoulun hinta on 265,00 €. Hyppykoulun hintaan sisältyy harjoituskerrat. Kausimaksun lisäksi veloitamme asiakkaalta jäsenmaksun, joka kattaa toimintavuoden 1.8.23 – 31.7.24. Muistattehan liittää koululaisen myös Oulun Uinnin jäsenrekisteriin.

Alla olevissa ryhmissä on vielä tilaa:

2324 Uimahypyt UHK Sunnuntai 19:15 – 21:00

Kysymyksissä sinua auttaa uimahyppyvastaavamme. Hänet tavoitat sähköpostitse uimahypyt(ät)oulunuinti.fi.

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa