Tekniikkauimakoulut

Tekniikkauimakoulut ja lajikoulut

Tekniikkauimakouluissa opitaan eri uintitekniikat, starttihypyt ja käännökset, tutustutaan uimahyppyihin ja taitouintiin sekä opetellaan vesipelastuksen alkeet. Tässä vaiheessa voi myös valita taitouinti- tai alkeisuimahyppyryhmän.

Viikonlopun ryhmät harjoittelevat seuran perheuintivuoroilla. Perheuintivuorot ovat lauantaisin klo 15.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 18.00-21.00. Uimakoululaisten vanhemmilla, jotka ovat jäseniä, on mahdollisuus uida tai käydä kuntosalilla perheuintivuorolla. Jäsenmaksu on 30€, jäsenmaksu kattaa koko toimintavuoden 1.8.-31.7.. Perheuintivuorolla käynti ei maksa erikseen mitään. Arkiryhmät kokoontuvat uimahallin aulassa 15min ennen uimakoulun alkua.

Kiiturit

Kiiturit tutustuvat monipuolisesti eri uintilajeihin, ja ovat taitavia vesipetoja.

Ikäsuositus ryhmään on 6-9 vuotta. Kiiturit harjoittelevat kerran viikossa 25m altaassa. Harjoituksia on yhteensä 15 kertaa.

He osaavat jo tehdä kuperkeikkoja, seistä käsillään ja he ovat rohkeita ja taitavia vedessä. Kiituriryhmissä harjoitellaan kiitävän nopeiksi vesipedoiksi. Kertaamme alkeisuintitekniikoita ja opettelemme eri uintilajien tekniikoita. Seikkailemme välillä Wibit-pomppuradalla ja kokeilemme uimahyppyjä, vesipalloa sekä taitouintia. Kokeilukerralla lapsi osaa uida 25 metriä, tehdä kuperkeikkoja, liukua sekä kellua.

Kiiturit tason uimakoulu on hinnaltaan 240,00 € + 30,00 € jäsenmaksu (seuran jäsenyys 1.8.-31.7.)

Sekaristit

Sekaristit oppivat uimaan 100 metriä sekauintia! Sekaristiryhmissä harjoittelemme uintitekniikoita ja tavoite on uida 100m sekauintia kauden loputtua, ikäsuositus ryhmään on 7-10 -vuotta. Ryhmät harjoittelevat uintia 1,2 tai 3 kertaa viikossa 25m altaassa 60min ajan.

Uintitekniikan lisäksi harjoituksissa pidetään hauskaa. Seikkailemme välillä Wibit-pomppuradalla ja kokeilemme uimahyppyjä, vesipalloa sekä taitouintia. Kuivatreenejä on uintitreenien yhteydessä.

Sekaristiryhmät aloittavat elokuussa ja päättyvät toukokuussa. Sekaristiryhmän kausimaksu on 260,00 – 300,00 € (riippuen harjoituskerroista viikossa) + 30,00 € jäsenmaksu (seuran jäsenyys 1.8.-31.7.). Kaudella tarkoitetaan aina syyskautta tai kevätkautta

Muut alkeisryhmät

  • Taitouinnin tämän hetken alkeisryhmät löytyvät täältä
  • Uimahyppykoulut löytyvät täältä

 

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa