Tekniikkauimakoulut

Vesipedot ja Vesitaiturit

Jatkouimakouluissamme, Vesipedot ja Vesitaiturit, harjoitellaan ja opetellaan vedessä toimintaa ja leikkimistä, eri uintilajien perustekniikkaa sekä kerrataan alkeisuinnin tekniikkaa.

Viikonlopun ryhmät harjoittelevat seuran perheuintivuoroilla. Perheuintivuorot ovat lauantaisin klo 15:30 – 18:30 ja sunnuntaisin klo 18:00 – 21:00. Uimakoululaisten huoltajilla, jotka ovat seuran jäseniä, on mahdollisuus uida perheuintivuorolla. Perheuintivuorolla käynti ei maksa erikseen mitään. Arkiryhmät kokoontuvat uimahallin aulassa 15 minuuttia ennen uimakoulun alkua.

Vesipedot

Vesipedot tutustuvat monipuolisesti eri uintilajeihin, ja ovat taitavia vesipetoja.

Vesipedot (ent Kiiturit) on tarkoitettu yli 6-vuotiaille lapsille. Vesipedot harjoittelevat kerran viikossa 25 metrin altaassa. Harjoituksia on yhteensä 30 kertaa (15 kertaa syyskaudella ja 15 kertaa kevätkaudella). Opetuskertojen lisäksi ohjelmaan kuuluu monipuolisuuspäivät sekä päättäjäiset.

Vesipetojen lähtötaso on vähintään 15 metrin uintitaito. Vesipetoryhmissä harjoitellaan ja opetellaan vedessä toimintaa ja leikkimistä, eri uintilajien perustekniikkaa sekä kerrataan alkeisuinnin tekniikkaa.

Vesipedot-uimakoulun hinta on 240,00 € / kausi (kaudella tarkoitetaan syyskautta tai kevätkautta). Kausimaksuun sisältyy opetuskerrat, pikkujoulut ja kevään päättäjäiset sekä monipuolisuuspäivät, jotka julkaistaan kauden alussa. Kausimaksun lisäksi veloitamme asiakkaalta jäsenmaksun, joka kattaa toimintavuoden 1.8.24 – 31.7.25. Jäsenmaksu ja 50% kausimaksusta maksetaan ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Vesitaiturit

Vesitaiturit oppivat uimaan ja nauttimaan uintiharrastuksesta!

Vesitaiturit (ent Sekaristit) on seuramme viimeinen vaihe uimakouluissa. Vesitaituritryhmissä harjoitellaan eri uintilajien perustekniikkaa ja nauttimista vedestä. Vesitaiturit on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille, lähtötaso on vähintään 25 metrin uintitaito. Ryhmät harjoittelevat uintia 1 tai 2 kertaa viikossa 25 metrin altaassa, harjoitus kestää aina 60 minuuttia.

Vesitaituritryhmät alkavat elokuussa ja päättyvät toukokuussa. Sekaristiryhmien kausimaksut ovat:

  • kerran viikossa harjoittelevat ryhmät 260,00 € / kausi (kaudella tarkoitetaan syys- tai kevätkautta).
  • kaksi kertaa viikossa harjoittelevat ryhmät 280,00 € / kausi (kaudella tarkoitetaan syys- tai kevätkautta).

Kausimaksuun sisältyy opetuskerrat, pikkujoulut ja kevään päättäjäiset sekä monipuolisuuspäivät, jotka julkaistaan kauden alussa. Kausimaksun lisäksi veloitamme asiakkaalta jäsenmaksun, joka kattaa toimintavuoden 1.8.24 – 31.7.25. Jäsenmaksu ja 50% kausimaksusta maksetaan ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Vesipedot ja Vesitaitureiden aikataulut toimintakaudella 2024-2025

Syyskausi alkaa viikolla 32. Syyskausi päättyy viikolla 50 järjestettäviin Pikkujouluihin

  • Syyskausi 2024

Kevätkausi alkaa viikolla 2. Kevätkausi päättyy 19 järjestettäviin Päättäjäisiin

  • Kevätkausi 2025

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa