Kalenteri

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LIITY OULUN UINNIN JÄSENEKSI!

15.8.2020 @ 08:00 - 31.5.2021 @ 17:00

« Takaisin tapahtumiin

Jäsenetuna pääset joka viikonloppu seuran perheuintivuoroilla ILMAISEKSI saunomaan, uimaan, laskemaan uimahallin liukumäkeä tai kuntosalille. TOISTAISEKSI KORONATILANTEESTA JOHTUEN EI PERHEPEUHUVUOROJA JÄRJESTETÄ! Lisäksi seura järjestää useamman kerran vuodessa monipuolisuus- eli perhepeuhuvuoroja, jolloin jäsenet pääsevät maksutta Wibit-temppurataan, pomppimaan hyppytornista, juoksemaan vesimatolla ja tekemään kaikkea muuta kivaa!

Seuran jäsenmaksu on vain 30 €/toimintavuosi, eli 1.8.–31.7. Jäsenmaksu maksetaan liittymisen yhteydessä, tai jos olet jo jäsen, voit maksaa SuomiSportissa kauden 2020–2021 jäsenmaksun. Kaikkien Oulun Uinnin ohjattuun toimintaan tai perheuintivuoroon osallistuvien tulee olla seuran jäseniä, ei siis koske talkootyötä tekeviä. Myös muut perheenjäsenet saavat liittyä seuran jäseniksi, liittymällä seuran jäseneksi tuet seuran toimintaa. Jos sinulla näkyy järjestelmässä kauden 2019–2020 jäsenmaksu maksamattomana, voit jättää sen aiheettomana huomiotta, se poistetaan järjestelmästä myöhemmin. Kesällä EasySwim-, Kiiturit- ja Sekaristiryhmiin ilmoittautuneet maksoivat jo ilmoittautuessaan seuran jäsenmaksun. Nyt SuomiSportissa jäsenmaksu saattaa näkyä vielä maksamattomana. Tuo maksu on aiheeton, ja poistamme sen sieltä, kun järjestelmäpäivitys tulee ja mahdollistaa maksujen muokkaamisen.

Liity jäseneksi SuomiSportissa alla olevan linkin kautta:

LIITTYMINEN OULUN UINNIN JÄSENEKSI

Kun olet liittynyt jäseneksi tai olet jäsen, hyväksy alla oleva kutsu käyttämään seuran perheuintivuoroja kaudella 2020–2021.

KIRJAUTUMINEN KÄYTTÄMÄÄN PERHEUINTIVUOROA

Kirjautuminen vahvistaa perheuintivuoron käytön. Lataamalla SuomiSport Applikaation näet perheuintivuorot kalenterista. Kalenterissa merkitset osallistumisesi perheuintivuorolle, ja näytät aulavahdille puhelimesta tämän kalenterinäkymän. Näin saamme kirjattua jäsenten käynnit perheuintivuorolla, tämä korvaa ennen käytössä olleen nimenkirjoittamisen vihkoon. Myös perheen lasten uimakouluun tulo merkataan SuomiSportin kalenteriin.

Oulun Uinnilla on käytössään Suomen Olympiakomitean SuomiSportpalvelu. Tässä on linkki ohjesivuun, jossa on mm. ohjevideo palvelusta:

https://info.suomisport.fi/seuroille/

Ja tässä linkki ”useimmin kysytyt kysymykset”

https://info.suomisport.fi/kysymykset/

 

OLEMALLA SEURAN JÄSEN SAAT KÄYTTÖÖSI ILMAISEKSI SEURAN PERHEUINTIVUOROT JA PEUHUVUOROT,

SEKÄ TUET OULUN UINNIN TOIMINTAA!

TERVETULOA MUKAAN MUKAVAAN SEURAAN!

Tiedot

Alkaa:
15.8.2020 @ 08:00
Loppuu:
31.5.2021 @ 17:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.oulunuinti.fi

Järjestäjä

Oulun Uinti

Tapahtumapaikka

Oulun uimahalli

Oulun Uinti somessa