Jäsen liittyminen, Perheuintivuoro ja Toimitsijatehtävät

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liitytään Seuramapissa tämän linkin kautta. Uudet jäsenet täyttävät kaikki tiedot, vanhat jäsenet kirjautuvat Seuramappiin. Jos olet unohtanut tunnuksesi PYYDÄ ne toimistolta.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN 

Jäsenmaksu on 20€ henkilöltä tai samassa taloudessa asuvalta perheeltä kokonaisuudessaan 60€.

Perheuintivuoron lisäksi jäsenetuina mm. HopLop-sisähuvipuiston sisäänpääsymaksu vain 8€.

Perheuintivuoro

Vanhemmilla ja perheen lapsijäsenillä on mahdollisuus uida tai käydä kuntosalilla seuran perheuintivuorolla, kun on liittynyt jäseneksi. Kuntouintiin on varattu aina pitkä rata 8 sekä liukumäkiallas ja monitoimialtaan hierontalaitteiden pääty, jäsenet saavat myös käyttää saunaa. Kilpailuiden aikaan voi olla poikkeusjärjestelyitä.

Perheuintivuorot ovat lauantaisin klo 15.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 18.00-21.00. Perheuintivuoron käyttö ei maksa, mutta aulavalvojan vihkoon kirjataan nimi.

Toimitsijatehtävät

Oulun Uinti järjestää neljät omat kisat vuodessa Oulun Uimahallissa, syyskaudella Ruskauinnit ja Joulukuunkisat sekä kevätkaudella Oulun Uinnit ja Nuorisouinnit. Syys- ja kevätkaudella järjestetään myös Oulucup-kilpailuja lauantaisin. Päivämäärät näihin löytyvät toimitsijalistasta. Tällä kaudella  Oulussa vielä Rollotapahtuma ja -kilpailu kesäkuussa 2019. Kaikkiin kisoihin tarvitaan vanhempien apua toimitsijatehtäviin. Tehtäviä on laidasta laitaan ja kaikille löytyy tekemistä kisojen ajaksi vaikkei toimitsijakoulutusta olisikaan käynyt vielä.

Jos pääset yhdellekin jaksolle sinulle sopivaan tehtävään olisi siitä iso apu seuralle! Alla on linkki Google-Sheetsiin, josta voit valita itsellesi tehtävän eri kisoista:

Rollo2019-toimitsijat

Kaikkina kisapäivinä tarjoillaan toimitsijoille ja heidän lapsilleen ruoka sekä tauoilla on myös tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Seuran puolesta saat toimitsijapaidan. Itsellä on hyvä olla esimerkiksi kevyet tummat shortsit ja vedenkestävät kengät.

Lisätietoa tehtävistä saat kauden aloituspalavereissa, kysyä voi myös hallitusjäseniltä, valmentajilta tai esim. seurakahvikeskusteluissa.

Tervetuloa mukavaan seuraan toimitsijatehtäviin!

 

Vanhempien rooli

Vanhemmilla on tärkeä tehtävä tukea lapsen ja nuoren harrastusta. Pienempien uimakouluissa saavat vanhemmat olla altaan reunalla varsinkin kauden alussa tukemassa pientä uimakoululaista ja myöhemmin uralla taata hyvät olosuhteet nuoren kehittymiselle seuraamalla, että nuori syö ja nukkuu hyvin. Kaikki palaute vanhemmilta on tervetullutta, voit laittaa palautetta suoraan ohjaajalle/valmentajalle tai toimistolle. Haluamme kehittää toimintaamme jokaisella tasolla paremmaksi ja lapselle mielekkääksi, että hän oppii, kehittyy ja viihtyy uintiharrastuksen parissa.

Tulevat tapahtumat

  1. Kauden 2019-2020 uimakoulut ovat myynnissä!

    kesäkuu 13 @ 08:00 - elokuu 23 @ 17:00

Oulun Uinti somessa

Lähetä meille palautetta

close form

Olemmeko onnistuneet hyvin? Onko sivuissa jotain parannettavaa? Voit kertoa siitä meille tässä!

Onko sivuja kiva käyttää? Anna palautetta!