Liikuntasali, Wibit ja näyttötaulu

Seuralla on oma liikuntasali ja neuvotteluhuone. Molempia tiloja voidaan vuokrata sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Urheilutoimenjohtajaan.

Neuvotteluhuonetta käytetään kilpailukansliana ja palavereihin. Kaikki ryhmämme, joilla on kuivaharjoittelua, käyttävät liikuntasalia mahdollisuuksien mukaan.  Yritämme parhaamme mukaan jakaa tasapuolisesti liikuntasalivuorot, niin että liikuntasali on mahdollisimman paljon käytetty ja ryhmät saavat tasapuolisesti liikuntasalivuoroja. Liikuntasalista löytyvät mm. trampoliini, painot, äänentoistovälineistö, patjoja, erilaisia välineitä kuivaharjoitteluun, renkaat, peilit ja puolapuut.

Näyttötaulu

Oulun Uinti omistaa Oulun Uimahallin (Raksila) kymmenen neliön näyttötaulun. Tarjoamme yrityksille, yhdistyksille tai henkilöille näkyvyyttä näyttötaululta. Pystymme tarjoamaan teille mainosaikaa taululta eri kohderyhmille tarpeidenne mukaan. Aamuisin hallin käyttäjäkuntana ovat suurimmaksi osaksi vanhemmat ihmiset ja eläkeläiset. Päivisin hallin täyttävät koululaisryhmät ja iltaisin kuntoilevat työssäkäyvät ihmiset. Viikonloppuisin saadaan kontakti lapsiperheisiin ja vauvauintipäivinä, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, löytyvät pienten vauvojen vanhemmat ja sisarukset Oulun Uimahallilta.

Tässä linkki näyttötaulun mediakorttiin

Lisätiedot Oulun Uinnin Urheilutoimenjohtajalta. (toimisto[at]oulunuinti.fi]

Wibit

Oulun Uinnilla on ilmatäytteinen Wibit-vesirata, joka muuttaa uima-altaan nopeasti hauskaksi vesipuistoksi. Wibit on käytössä seuran vuorolla muutaman kerran kaudessa monipuolisuuspäivillä ja kauden päättäjäisissä. Lisäksi Wibittiä voidaan vuokrata. Kysy lisää Oulun Uinnin Urheilutoimenjohtajalta.

Tulevat tapahtumat

 1. LIITY OULUN UINNIN JÄSENEKSI!

  elokuu 15 @ 08:00 - joulukuu 31 @ 17:00
 2. Joulukuunkisat

  joulukuu 6 @ 08:00 - 17:00
 3. Oulun Uinnin Vuosikokous!

  joulukuu 12 @ 14:00 - 15:00
 4. Syyskauden päättäjäiset!

  joulukuu 19 @ 15:30 - joulukuu 20 @ 21:00
 5. Kevätkausi alkaa!

  9.1.2021 @ 15:30 - 10.1.2021 @ 21:00

Oulun Uinti somessa