Alkeisuimakoulut eli EasySwim

Vesipeuhula

Opetuksessa hyödynnetään edistyksellistä EasySwim uinninopetusmetodia!

30 kerran (15 kertaa syyskaudella ja 15 kertaa kevätkaudella) Vesipeuhula-uimakoulu on Oulun Uinnin alkeisuimakoulu. Lapset harjoittelevat monitoimi- tai opetusaltaassa 45 minuuttia kerran viikossa, ikäsuositus monitoimialtaan Minivesipeuhularyhmiin on 3 – 5 vuotta ja opetusaltaan Vesipeuhularyhmiin 5 vuodesta ylöspäin. Vesipeuhula avaa lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä liikkumiseen.

Vesipeuhulat uimakoulun hinta on 220,00 € (Minivesipeuhula) ja 240,00 € (Vesipeuhula) / kausi (kaudella tarkoitetaan syyskautta tai kevätkautta). Kausimaksuun sisältyy opetuskerrat, pikkujoulut ja kevään päättäjäiset sekä monipuolisuuspäivät, jotka julkaistaan kauden alussa. Kausimaksun lisäksi veloitamme asiakkaalta jäsenmaksun, joka kattaa toimintavuoden 1.8.24 – 31.7.25. Jäsenmaksu ja 50% kausimaksusta maksetaan ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Luonnollista oppimista

Alkeisuimakoulumme Vesipeuhula  mukailee lapsen luonnollisia oppimistapoja hyödyntäen EasySwimin opetusmetodeita. Tavoitteena on saavuttaa nopeasti uimataito. Ryhmässä opitaan taitoja mitä tarvitaan uintitekniikoiden opettelua varten ja eri uintilajien perustekniikkaa. Vesipeuhulan kautta on hyvä ja luonnollinen reitti jatkouimakouluihimme (Vesipedot ja Vesitaiturit).

Viikonlopun ryhmät harjoittelevat seuran perheuintivuoroilla. Perheuintivuorot ovat lauantaisin klo 15:30 – 18:30 ja sunnuntaisin klo 18:00 – 21:00. Uimakoululaisten huoltajilla, jotka ovat seuran jäseniä, on mahdollisuus uida perheuintivuorolla. Perheuintivuorolla käynti ei maksa erikseen mitään. Arkiryhmät kokoontuvat uimahallin aulassa 15 minuuttia ennen uimakoulun alkua.

Vesipeuhulat-ryhmien aikataulut toimintakaudella 2024-2025

Syyskausi alkaa viikolla 32 (viikonloppuryhmät) ja viikolla 33 (arki-iltojen ryhmät). Syyskausi päättyy viikolla 50 järjestettäviin Pikkujouluihin

  • Syyskausi 2024

Kevätkausi alkaa viikolla 2 (sekä viikonloppuryhmät että arki-illan ryhmät). Kevätkausi päättyy 19 järjestettäviin Päättäjäisiin

  • Kevätkausi 2025

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa