Lasten Harrasteryhmät

Lasten Harrasteryhmät on tarkoitettu 9-13 vuotiaille lapsille, jotka haluavat harrastaa uintia tai pitää uinnin mukana harrastuksissaan.

Ryhmien harjoittelun päällimmäisenä tavoitteena on opetella ja kehittää uintitekniikkaa sekä parantaa fyysistä kuntoa.

Ryhmäläiset voivat halutessaan osallistua myös uintikilpailuihin. Kilpaileminen vaatii Suomen Uimaliiton kilpailulisenssin, BlueCard.

Lasten Harrasteryhmät harjoittelevat 1 – 2 kertaa viikossa, harjoitukset ovat pituudeltaan 60 minuuttia. Harjoittelukausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa.

Lasten Harrasteryhmien kausimaksu on 230,00 €/kausi 1 kertaa viikossa harjoittelevat ryhmät tai 280,00 €/kausi kaksi kertaa viikossa harjoittelevat ryhmät. Kaudella tarkoitetaan aina joko syyskautta tai kevätkautta. Kausimaksun lisäksi veloitamme asiakkaalta jäsenmaksun, joka kattaa toimintavuoden 1.8.23 – 31.7.24. Muistattehan liittää uimakoululaisen myös Oulun Uinnin jäsenrekisteriin.

Ryhmien harjoitusajat:

2324 Lasten Harrasteryhmä 1 on TÄYNNÄ!
Harjoitusajat: lauantai klo 14:15 – 15:15 Raatti ja sunnuntai klo 13:15 – 14:15 Raatti

Ilmoittautuminen jonotuspaikalle uimakoulut@oulunuinti.fi

2324 Lasten Harrasteryhmä 2 on muutama paikka vapaana!

Harjoitusajat: lauantai klo 15:15 – 16:15 Raatti

Ilmoittatuminen s-postilla uimakoulut@oulunuinti.fi

Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Uimakoulun puhelinpäivystykseen (katso päivystysajat yhteystiedot sivulta) tai lähettämällä sähköpostia uimakoulujen sähköpostiin, uimakoulut(ät)oulunuinti.fi.

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa