Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

 

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa tutustutaan taitouintiin ja opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

Ilmoittautuminen & kokeileminen

Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kausimaksu ja jäsenmaksu laskutetaan myöhemmin syksyllä harjoitusten alettua. Ilmoittautumismaksu on osa kausimaksua. Kausimaksun laskusta vähennetään siis 15€ ilmoittautumismaksu. Mikäli perut paikan ensimmäisen kerran jälkeen, maksatte vain 15€ ilmoittautumismaksun. Myöhemmin paikkaa peruttaessa suhteutetaan kausimaksun suuruus peruutusajankohtaan. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen saana.annunen(ät)oulunuinti.fi.

SYKSY 2022

Helmet 7-11-vuotiaille

Maanantaisin klo 17.00-18.45.

Harjoitukset ovat alkaneet elokuun lopussa. Mukaan on vielä mahdollista päästä 26.9. mennessä. Otattehan yhteyttä saana.annunen(at)oulunuinti.fi, jos haluatte tulla mukaan kokeilemaan!

Harjoituksissa opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita. Edellytyksenä on 25m uintitaito. Taitouintiharjoitukset sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen.

Kausimaksu on 230€ + 30€ jäsenmaksu.

Ryhmään pääsee 14 ensimmäistä ilmoittautunutta. Jos ryhmä täyttyy, jonoon voi ilmoittautua lähettämällä lapsen nimi ja syntymävuosi sekä mihin ryhmään jonottaa, osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi.

Aikuisten alkeiskurssi

Aikuisten alkeiskurssilla sukelletaan taitouinnin syvyyksiin! Mitään aiempaa kokemusta et tarvitse, 25m uintitaito vapaalla tyylillä riittää.

Maanantaisin klo 19.00-21.00.

Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

Syksyn toinen alkeiskurssi alkaa 31.10. (-19.12.). Alkeiskurssi sisältää kahdeksan (8) harjoitusta.

Kausimaksu 115€ + jäsenmaksu 30€

Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoitukset. Kuivaharjoituksissa liikutaan laajasti eri tavoin ja valmistellaan kehoa allasharjoitteita varten erilaisilla lämmittelyillä, vartalonhallinnalla, ojennuksilla, lihaskunnolla ja venytyksillä. Altaalla harjoitellaan eri uintilajeja sekä tietysti taitouinnin lajitaitoja oman tason mukaan. Harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä.

Lisätietoja: saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Aikuisten harrasteryhmä

Taitouinnin aikuisten harrasteryhmä alkeiskurssin käyneille tai aiemmin lajia harrastaneille. 25m uimataitovaatimus.

Maanantaisin klo 19.00-21.00.

29.8.-19.12. (=16 harjoituskertaa, syyslomalla 24.10 ei ole harjoituksia).

Kausimaksu 230€ + jäsenmaksu 30€

Lisätietoja: saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa