Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

SYKSY 2018

Ilmoittautumiset on auki!

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu osoitteessa https://www.seuramappi.fi/oulunuinti/.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat harjoitusohjeet elokuun loppupuolella. Ilmoittautumisen voi perua ensimmäisten harjoitusten jälkeen maksutta, jos laji ei ollutkaan mieleinen. Mikäli ryhmä täyttyy, voit ilmoittautua jonotuslistalle kertomalla asiasta osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi.

Mini-Helmet 6-8-vuotiaille

MAANANTAISIN klo 17.00-19.00

Mini-Helmet on taitouinnin alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen. Harjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Kauteen sisältyy eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoiden harjoittelua. Harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista. Kauden lopuksi ryhmä harjoittelee AG 12 kuvioita ja lyhyen ohjelman, joka esitetään musiikin tahdissa vanhemmille. Mini-Helmien kausimaksu on 230€. Mini-Helmien ensimmäiset harjoitukset ovat 3.9.

Mini-Helmet saavat halutessaan osallistua myös tekniikkauimakoulu Kiiturien uintiharjoituksiin kerran viikossa ilman lisämaksua! Kiiturien harjoitukset ovat viikonloppuna perheuintivuorolla. Harjoitusaika vahvistetaan myöhemmin. Tekniikkauimakoulu tukee taitouintiharjoittelua vahvistaen uintitekniikkaa taitouintiharrastuksen rinnalla.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Helmet 9-11-vuotiaille

Helmet-alkeisryhmä on täynnä! Voit ilmoittautua jonotuslistalle kertomalla asiasta osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi.

TIISTAISIN klo 18.00-20.00
TORSTAISIN klo 18.00-20.00

Edellytyksenä 25m uintitaito. Helmet on taitouinnin alkeisryhmä, joka harjoittelee kahdesti viikossa. Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoitukset. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista. Kauden lopuksi ryhmä harjoittelee AG12 kuviot ja lyhyen ohjelman, joka esitetään musiikin tahdissa vanhemmille. Helmien kausimaksu on 300€. Helmien ensimmäiset harjoitukset ovat 4.9.

Helmet saavat halutessaan osallistua myös tekniikkauimakoulu Sekaristien uintiharjoituksiin kerran viikossa ilman lisämaksua! Sekaristien harjoitukset ovat viikonloppuna perheuintivuorolla. Harjoitusaika vahvistetaan myöhemmin. Tekniikkauimakoulu tukee taitouintiharjoittelua vahvistaen uintitekniikkaa taitouintiharrastuksen rinnalla.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tulevat tapahtumat

 1. OuluCup 4

  marraskuu 17 @ 15:30 - 17:00
 2. ”Opi Uimaan Takuulla” -kurssi alkaa!

  marraskuu 20 @ 17:15 - 18:15
 3. Joulukuunkisat

  joulukuu 6 @ 09:30 - 17:00
 4. Pohjoismaiden Mestaruuskilpailut

  joulukuu 7 @ 08:00 - joulukuu 9 @ 19:00

Oulun Uinti somessa

Lähetä meille palautetta

close form

Olemmeko onnistuneet hyvin? Onko sivuissa jotain parannettavaa? Voit kertoa siitä meille tässä!

Onko sivuja kiva käyttää? Anna palautetta!