Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti ja turvallisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

SYKSY 2020

Mini-Helmet 6-9-vuotiaille
MA 17.30-19.30
Mini-Helmet on taitouinnin alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen. Kevätkaudella jatkavat uimarit harjoittelevat AG12 kuvioita ja musiikkiin uitavan koreografian, joka esitetään vanhemmille kevätnäytöksessä.

Edellytyksenä on 25m uintitaito. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat harjoitusohjeet elokuun alussa. Kausimaksu, 250€, laskutetaan kauden alussa. Ensimmäinen harjoitus on maksuton tutustumiskerta. Ryhmään pääsee 16 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tämän jälkeen ilmoittautuneet ovat jonossa ryhmään.

Ilmoittaudu Mini-Helmiin sähköpostilla osoitteeseen: saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Ensimmäiset harjoitukset 7.9.!

Lisätietoja: saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Helmet 10-12-vuotiaille
TO klo 18.00-20.00
Helmet on taitouinnin alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoitukset. Kevätkaudella jatkavat uimarit harjoittelevat AG12 kuviot ja musiikkiin uitavan koreografian, joka esitetään vanhemmille kevätnäytöksessä.

Edellytyksenä 25m uintitaito. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat harjoitusohjeet elokuun alussa. Kausimaksu, 250€, laskutetaan kauden alussa. Ensimmäinen harjoitus on maksuton tutustumiskerta. Ryhmään pääsee 16 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tämän jälkeen ilmoittautuneet ovat jonossa ryhmään.

Ilmoittaudu Helmiin saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Ensimmäiset harjoitukset 3.9.!

Lisätietoja: saana.annunen(at)oulunuinti.fi


Oulun Uinti somessa