Taitouinti

Oulun Taitouinti

Oulun taitouinnin kuulumisia kisoista ja harjoituksista löydät instagramista synchro_oulu!

Taitouinti on vaativa, näyttävä sekä yleisöystävällinen urheilulaji, jossa kilpaillaan kaikilla viidellä mantereella, noin 90 eri maassa.

 

Taitouinti harrastuksena

Taitouintiharjoituksissa tutustutaan taitouintiin ja opetellaan liikkumaan vedessä monipuolisesti. Harjoitukset sisältävät uintitekniikoiden ja perusliikuntataitojen harjoittelua, painottuen taitouinnin lajitaitojen hallintaan. Kuiva- ja allasosuuksista koostuvat  harjoitukset kehittävät mm. vartalonhallintaa, notkeutta, koordinaatiokykyä, staattista ja dynaamista voimaa, kestävyyttä, esiintymistaitoa ja ryhmänä toimimista.

Ilmoittautuminen & kokeileminen

Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kausimaksu laskutetaan harjoitusten alettua. Ilmoittautumismaksu on osa kausimaksua. Kausimaksun laskusta vähennetään siis 15€ ilmoittautumismaksu. Mikäli ilmoittautuminen perutaan ensimmäisten harjoitusten jälkeen, ennen toisia harjoituksia, kausimaksua ei laskuteta, mutta ilmoittautumismaksua ei palauteta. Myöhemmin paikkaa peruttaessa suhteutetaan kausimaksun suuruus peruutusajankohtaan. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen saana.annunen(ät)oulunuinti.fi.

KEVÄT 2023

Helmet 7-11-vuotiaille

Maanantaisin klo 17.00-18.45.

Harjoitukset aloitetaan 23.1.!

Ilmoittauminen TÄÄLLÄ!

Harjoituksissa opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita. Edellytyksenä on 25m uintitaito. Taitouintiharjoitukset sisältävät sekä kuiva- että allasharjoituksen.

Kausimaksu on 245€ (+ 30€ jäsenmaksu).

Ryhmään pääsee 14 ensimmäistä ilmoittautunutta. Jos ryhmä täyttyy, jonoon voi ilmoittautua lähettämällä lapsen nimi ja syntymävuosi sekä mihin ryhmään jonottaa, osoitteeseen saana.annunen(at)oulunuinti.fi.

Aikuisten alkeiskurssi

Aikuisten alkeiskurssilla sukelletaan taitouinnin syvyyksiin! Mitään aiempaa kokemusta et tarvitse, 25m uintitaito vapaalla tyylillä riittää.

Maanantaisin klo 19.00-21.00.

Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

Alkeiskurssille pääsee mukaan 9.1. (-27.2.) ja 13.3. (-15.5., pääsiäisenä 10.4. ja vappuna 1.5. ei ole harjoituksia). Alkeiskurssi sisältää kahdeksan (8) harjoitusta.

Kausimaksu 122,5€ (+jäsenmaksu 30€)

Taitouintiharjoitukset kestävät kaksi tuntia, ja sisältävät sekä kuiva- että allasharjoitukset. Kuivaharjoituksissa liikutaan laajasti eri tavoin ja valmistellaan kehoa allasharjoitteita varten erilaisilla lämmittelyillä, vartalonhallinnalla, ojennuksilla, lihaskunnolla ja venytyksillä. Altaalla harjoitellaan taitouinnin lajitaitoja oman tason mukaan. Harjoitukset kehittävät mm. vartalon hallintaa, notkeutta, koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Aikuisten harrasteryhmä

Taitouinnin aikuisten harrasteryhmä alkeiskurssin käyneille tai aiemmin lajia harrastaneille. 25m uimataitovaatimus.

Maanantaisin klo 19.00-21.00.

9.1.-15.5. (=16 harjoituskertaa, hiihtolomalla 6.1., pääsiäisenä 10.4. ja vappuna 1.5. ei ole harjoituksia).

Kausimaksu 245€ (+jäsenmaksu 30€)

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: saana.annunen(at)oulunuinti.fi

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.


Oulun Uinti somessa