ILMOITTAUTUMINEN OULUN UINNIN KEVÄÄN KIITURIRYHMIIN

Kiiturit tutustuvat monipuolisesti eri uintilajeihin, ja ovat taitavia vesipetoja. Kiituritason uimakouluryhmät luonteva osa uinnin oppimiseen EasySwim ryhmien jälkeen tai muista uimakouluista mukaan tuleville. Kiituriryhmissä harjoitellaan ja opetellaan vedessä toimintaa ja leikkimistä, eri uintilajien perustekniikkaa sekä kerrataan alkeisuinnin tekniikkaa.

Kiituriryhmät on tarkoitettu yli 6-vuotiaille lapsille. Ryhmät harjoittelevat 15 kertaa kevätkauden aikana.

Uimakoulun maksu on 240,00 € / kevätkausi. Kausimaksuun sisältyy opetuskerrat, päättäjäispäivät syksyllä ja keväällä sekä monipuolisuuspäivät, jotka julkaistaan kauden alussa. Kausimaksun lisäksi veloitamme asiakkaalta jäsenmaksun 35,00€, joka kattaa toimintavuoden 1.8.2023 – 31.7.2024. Muistattehan liittää uimakoululaisen myös Oulun Uinnin jäsenrekisteriin.

Ilmoittautumismaksu on 50 % kevätkauden kausimaksusta (120,00 €), joka huomioidaan kevätkauden kausimaksussa. Loppuosa kausimaksusta laskutetaan uimakoulun alkamisen jälkeen, noin 4 viikon kuluessa. Uimakoulupaikka tulee peruuttaa viimeistään 04.01.2024 sähköpostilla osoitteeseen uimakoulut@oulunuinti.fi ja toimisto@oulunuinti.fi. Peruutetusta uimakoulupaikasta palautamme ilmoittautumismaksun vähennettynä toimistomaksulla 30,00 €. 05. – 31.01. suoritetuista peruutuksista ilmoittautumismaksua ei palauteta. 1.2. jälkeen tehdyissä peruutuksissa lopullinen maksu suhteutetaan pidettyjen ja jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

Oulun Uinti pidättää oikeuden valmennusmaksujen muutoksiin, ryhmämuutoksiin sekä harjoitusaikojen muutoksiin. Mikäli uimakoulujen harjoituskerta joudutaan perumaan Oulun Uinnista riippumattomista syistä, harjoituskerran valmennusmaksua ei palauteta. Ryhmät toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8 (ryhmä), mikäli ilmoittautuneita on vähemmän pyrimme siirtämään ilmoittautuneet muihin ryhmiin.

Voit kysyä mahdollisia vapaita paikkoja alla olevan sähköpostin kautta.

Lisätiedot: uimakoulut@oulunuinti.fi

Kevätkausi 2024 alkaa viikolla 2

KIITURIT-RYHMILLÄ EI OLE HARJOITUKSIA:

Kevät 2024

VKO 9: Ei sunnuntain ryhmiä

VKO 10: Ei arkiryhmiä ja ei lauantain ryhmiä

VKO 12: Monipuolisuuspäivä sunnuntaina 24.03.24 (kaikki ryhmät, ei omia harjoituksia)

VKO 13: Ei harjoituksia (pääsiäisviikko)

VKO 21: Kevään päättäjäiset sunnuntaina 26.05.24 (kaikki ryhmät, ei omia harjoituksia)

Tulevat tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.

Oulun Uinti somessa