Tommi Pulkkisesta Suomen Uimaliiton uinnin valmennuspäällikkö!

Tommi Pulkkisesta Suomen Uimaliiton uinnin valmennuspäällikkö!

Julkaistu: 11.11.2020


Suomen Uimaliiton uinnin valmennuspäälliköksi on valittu Tommi Pulkkinen. Hän siirtyy suomalaisen uintivalmennuksen eturiviin Oulun Uinnin urheilutoimenjohtajan paikalta. Tommi siirtyy Suomen Uimaliiton palvelukseen 1.1.2021.

Tommi hoitaa urheilutoimenjohtajan tehtäviä 31.12.2020 saakka. Seuran hallitus tulee järjestelemään seuran toimintaa toiminnan laadukkaan jatkumisen varmistamiseksi apunaan urheilutoimenjohtaja ja päätoimiset työntekijät.

”Muutin Ouluun 1989 opiskelemaan ja heti tuona syksynä ajauduin mukaan Oulun Uimaseuran toimintaan. Yli kolmekymmentä vuotta seuratoiminnassa on antanut paljon, harrastuksesta tuli päätyö. Seuratoiminta ja uintiurheilu ovat kehittyneet paljon matkanvarrella.

Tapahtumia ja muistoja on paljon; merkittävin ja parhain on vuodelta 2006, kun Oulun Uimaseuran 100 v. juhlissa tapasin nykyisen vaimoni. Toinen merkittävä tapaus oli vuonna 2011 Oulun Uimaseuran ja Oulun Uimarit 73 yhdistyminen Oulun Uinniksi.

Olen kiitollinen ja nöyrä, kun olen saanut olla mukana kehittämässä oululaista uintiurheilua ja valmentamassa satoja uimareita, joitakin heistä jopa kansainvälisille uintiareenoille asti. Voin lähteä Liiton mieheksi rauhallisin mielen, Oulun Uinti on hyvissä käsissä. Hallitus on aktiivinen ja toimiva sekä päätoimiset työntekijät, valmentajat ja ohjaajat tekevät todella hyvää työtä.” Pulkkinen kokoaa ajatuksiaan.

Oulun uinti kiittää pitkäaikaista urheilutoimenjohtajaansa Tommia yhteisistä vuosista ja toivottaa lämpimästi onnea uusiin haasteisiin! ”Ilokseni voin kertoa, että Tommia tavataan edelleen myös Raksilassa niin Kilparyhmä 3-ryhmän valmentajana kuin kilpailutoiminnan talkootyössä isänä” kertoo Oulun Uinnin puheenjohtaja Anu Hökkä.

Suomen Uimaliiton tiedote

Oulun Uinti somessa