Oulun Uinnin Uimakoulujen syyskauden päättäjäiset

Oulun Uinnin Uimakoulujen syyskauden päättäjäiset

Julkaistu: 30.11.2023


Oulun Uinnin uimakoulujen syyskauden päättäjäisiä vietetään sunnuntaina 3.12.2023 klo 18:00 – 20:00.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki seuran uimakoulutoiminnassa mukana olevat lapset sekä huoltajat. Samoin tilaisuuteen voivat osallistua seuran lasten harrasteryhmien uimarit.

Altaille saavutaan omatoimisesti puku- ja pesutilojen kautta peseytyen, huomioithan että perhevuoromme alkaa klo 18:00 joten pukutiloihin pääsee klo 17:45.  Toimintaa altaalla:

Ison altaan matalapää

Matalan pään radoilla 1 – 3 on WIBIT esterata

Ison altaan syväpää

Syvänpään radoilla 6 – 8 on hyppyrasteja. Huomioithan, että radoilla 1 – 5 harjoittelevat seuran taitouimarit sekä uimahyppääjät eli älä mene näille radoille!

Opetusallas

Opetusaltaalla on erilaisia pelejä sekä sukeltamisia

Liukumäkiallas

Liukumäkialtaassa on mahdollisuus laskea liukumäkeä sekä myös saada oma aika laskemiseen

Monitoimiallas

Monitoimialtaalla sijaitsee juoksumatto. Mattoa pitkin on mahdollisuus juosta veden pinnalla

Lapset ja huoltajat voivat omatoimisesti kiertää eri altailla ja osallistua toimintarasteihin. Huomioitavaa on, että kaikki seuramme uimakouluohjaajat ovat pitämässä rasteja altailla. Tämän johdosta on syytä huomioida, että huoltajat katsovat lastensa perään siirtymisissä. Ja luonnollisesti huoltajat ovat tervetulleita lasten mukana eri rasteille suorittamaan rastilla olevia tehtäviä.

Uima-allastiloista pitää poistua klo 20:00. Lähtiessä lapset voivat ottaa aulavalvojilta mukaan tikkarin. Syyskaudesta ei jaeta erillisiä todistuksia, uimakoulut päättyvät toukokuussa.

Uintiterveisin,

Uimakoulut

Oulun Uinti somessa