Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 aikuisten ryhmätoimintaan käynnistynyt

Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 aikuisten ryhmätoimintaan käynnistynyt

Julkaistu: 6.6.2023


Ilmoittautuminen kauden 2023 – 2024 aikuisten ryhmätoimintaan on käynnistynyt.

Seuramme tarjoaa lukuisia erilaisia ryhmätoimintoja aikuisten uintiharrastukseen. Meiltä löydät niin masters-ryhmiä kuin harrastusryhmiä tai aikuisten tekniikkakouluja.

Seuramme masters-ryhmät harjoittelevat 2 – 3 kertaa viikossa. Masters-ryhmä on erittäin hyvä ryhmä entisille kilpauimareille tai uintia jo pitempään harrastaneille kuntoilijoille. Ryhmiin voit ilmoittautua Masters- ja vapaauintiryhmien sivuilta.

Vapaauinti-ryhmä on on nimenmukaisesti ryhmä, jonka päällimmäisenä tavoitteena on harjoitella enemmän vapaauintipainotteisesti kuntouintia. Tämä ryhmä soveltuu myös erittäin hyvin triathlonisteille, jotka haluavat uida välillä myös ryhmässä. Ryhmään ilmoittautuminen tapahtuu Masters- ja vapaauintiryhmien sivuilta.

Aikuisten kuntoryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa viikonloppuisin. Ryhmän päällimmäisenä tavoitteena on uintikunnon kehittäminen. Tämä ryhmä soveltuu myös erittäin hyvin tekniikkakurssien käynneille aikuisille. Ryhmään ilmoittautuminen tapahtuu Aikuisten kuntoryhmä sivujen kautta.

Edellä mainittujen ryhmien lisäksi seuramme järjestää koko syksyn ajan erilaisia aikuisten tekniikkaryhmiä. Näiden ryhmien tärkeimpänä tavoitteena on uintitekniikan oppiminen ja ponnaslautana uintiharrastukseen. Kurssit ja niiden ajankohdat löydät Aikuisten kurssit kohdasta kurssitoiminta sivuilta.

Oulun Uinti somessa