Kauden 2023-2024 avoin uimakoulu- ja kurssi-ilmoittautuminen avataan maanantaina 22.05.2023 klo 18.00!

Kauden 2023-2024 avoin uimakoulu- ja kurssi-ilmoittautuminen avataan maanantaina 22.05.2023 klo 18.00!

Julkaistu: 19.5.2023


Ilmoittautuminen tulevan kauden uimakouluihin ja lasten kursseille avataan maanantaina 22.05.2023 klo 18.00! Ennakkoilmoittautuminen jo tällä kaudella OU:n uimakouluissa mukana olleille on avattu 15.05.2023. Olethan yhteydessä uimakoulut@oulunuinti.fi, jos et ole saanut ko. tiedotetta.

Etsitkö lapsellesi hauskaa ja opettavaista harrastusta?

Oulun Uinti tarjoaa laajan valikoiman uimakouluja, jotka on räätälöity eri ikäisille ja tasoisille. Olipa lapsesi vasta-alkaja tai taitava uimari, meillä on juuri hänelle sopiva uimakoulu.

Uimakoulumme tarjoavat enemmän kuin vain uimataitoa. Ne ovat täynnä hauskoja hetkiä, uusia ystäviä ja itsetunnon kasvua. Ammattitaitoiset ja innostavat valmentajamme varmistavat, että jokainen lapsi saa yksilöllistä ohjausta ja turvallisen ympäristön kehittyä vesipedoiksi.

Alta löydät lyhyet kuvaukset kaikista uimakoulutoiminnoista sekä linkit ilmoittautumista varten:

Lasten Opi Uimaan Takuulla-kurssit (yli 6-vuotiaille lapsille): hinta 165€ + jäsenmaksu, sisältäen 10 opetuskertaa

Oulun Uinti tarjoaa arkisin pidettäviä 10 kerran 6-8-vuotiaiden lasten uimakouluja oppimistakuulla! Jos lapsi ei opi uimaan 10m, on hän oikeutettu osallistumaan uudelle kurssille ilmaiseksi. Lapsen tulee osallistua kaikille tunneille ollakseen oikeutettu kurssitakuuseen. Kurssit pidetään tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30-18.15 Raksilan uimahallin opetusaltaassa. Tarkemman kurssiaikataulun löydät kotisivuiltamme!

EasySwim Monitoimiallas (ikäsuositus 3-5v): hinta 200-240€/kausi, sisältäen 15 opetuskertaa, monipuolisuuspäivän sekä päättäjäiset 

Edistyksellinen uinninopetusmetodi. Lapsen ei tarvitse osata uida EasySwim-ryhmiin liittyessään. Ryhmät opettelevat vesitaitoja ohjaajien opastuksella Raksilan uimahallin monitoimialtaalla EasySwim-kelluntaliivien avustuksella. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä liikkumiseen.

EasySwim Opetusallas (ikäsuositus 5v +): hinta 200-240€/kausi, sisältäen 15 opetuskertaa, monipuolisuuspäivän sekä päättäjäiset

Opetusaltaan ryhmien toiminnan pohjana on monitoimialtaan ryhmien tavoin EasySwim-metodi. Lapsen ei tarvitse osata uida EasySwim-ryhmiin liittyessään. Ryhmät opettelevat vesitaitoja ohjaajien opastuksella Raksilan uimahallin opetusaltaalla. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä liikkumiseen.

Kiiturit (ikäsuositus 6v +): hinta 200-240€/kausi, sisältäen 15 opetuskertaa, monipuolisuuspäivän sekä päättäjäiset

Kiiturit on tarkoitettu yli 6-vuotiaille lapsille. Kiiturit harjoittelevat kerran viikossa 25 metrin altaassa. Kiitureiden lähtötaso vähintään 15 metrin uintitaito. Kiiturit tutustuvat monipuolisesti eri uintilajeihin, ja ovat taitavia vesipetoja. Kiituriryhmissä harjoitellaan ja opetellaan vedessä toimintaa ja leikkimistä, eri uintilajien perustekniikkaa sekä kerrataan alkeisuinnin tekniikkaa.

Sekaristit (ikäsuositus 7v +): hinta 260-280€/kausi, sisältäen 1-2 harjoitusta per viikko

Sekaristiryhmät on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille. Sekaristeissa opitaan ja harjoitellaan eri uintilajien perustekniikkaa, starttihyppyjä ja käännöksiä. Sekaristiryhmät soveltuvat hyvin myös muualla (esimerkiksi uimaseurat tai kaupungin uimakoulut) uinnin alkeet saaneille lapsille, joilla on yli 25 metrin uimataito.

Lasten ja Nuorten Harrasteryhmät (ikäsuositus 9/13v +): hinta 230-280€/kausi sisältäen 1-4 harjoitusta per viikko

Harrasteryhmien tavoitteena on uintitekniikoiden opettelu sekä harjaannuttaminen sekä hyvän fyysisen kunnon kehittäminen. Harrasteryhmät soveltuvat hyvin seuramme (tai muiden seurojen uimakoulujen) uimakoulujen jälkeen uintiharrastuksen jatkamiseen. Lasten ja Nuorten Harrasteryhmiä seurassamme on neljä. Näistä kolme on tarkoitettu erityisesti lapsille ja yksi nuorille. Lasten Harrasteryhmät 1 -3 on tarkoitettu 9 – 13 vuotiaille lapsille ja Nuorten Uintiryhmä 13 – 17 vuotiaille nuorille.

Lisätiedot: uimakoulut@oulunuinti.fi

Oulun Uinti somessa