KAIKKI SEURATOIMINTA KESKEYTETTY ja KEVÄÄN 2020 PERHEUINTIVUOROT ON PERUTTU!

KAIKKI SEURATOIMINTA KESKEYTETTY ja KEVÄÄN 2020 PERHEUINTIVUOROT ON PERUTTU!

Julkaistu: 15.4.2020


Koronavirus COVID-19

Hallituksen maanantaina 16.3. antamien linjausten mukaisesti Oulun kaupungin liikuntapalveluiden harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat suljetaan toistaiseksi. Linjauksella pyritään ehkäisemään koronavirus-epidemian nopeaa leviämistä.

Tämän hetkisen tiedon mukaan Oulun kaupungin hallinnoimat liikuntapaikat ovat suljettuina tiistaista 17.3.2020 alkaen 13.5.2020 saakka. Tämä koskee myös koulujen ja päiväkotien liikuntatilojen iltakäyttöä.

Haluamme tehdä vastuullista seuratoimintaa.

Oulun Uinti keskeyttää 14.3.2020 alkaen kaiken ohjatun toiminnan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kevään 2020 osalta. Päätöksellä seuraamme valtiohallinnon antamia linjauksia rajoittaa vapaa-ajan harrastetoimintaa. Seuran perheuintivuoroja viikonloppuisin ei keväällä 2020 ole.

Edustusryhmien uintiurheilijat jatkavat harjoittelua valmentajien ohjeiden mukaan.

Syksyn aloituksesta infoamme heti kun saamme tietoa koronarajoitteiden poistumisesta ja Uimahallin avautumisesta. Syksyn 2020 ja kevään 2021 ryhmiin ilmoittautumiset avaamme touko-kesäkuun aikana, seuratkaa kotisivuja.

Linkki Suomen Uimaliiton koronavirus infosivulle: https://www.uimaliitto.fi/ilmoitustaulu/ajankohtaista-koronaviruksesta/

Linkki Oulun Kaupungin koronavirus infosivulle: https://www.ouka.fi/korona

Linkki Suomen Olympiakomitean koronavirus infosivulle: https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/12/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Oulun Uinti somessa