Ilmoittautuminen Oulun Uinnin kevään 2024 uusiin uimakouluryhmiin ja kursseihin on käynnissä!

Ilmoittautuminen Oulun Uinnin kevään 2024 uusiin uimakouluryhmiin ja kursseihin on käynnissä!

Julkaistu: 19.12.2023


Alta löydät lyhyet kuvaukset kaikista tarjolla olevista ryhmistä ja kursseista sekä ohjeet ilmoittautumiseen!:

Lasten Opi Uimaan Takuulla-kurssit (yli 6-vuotiaille lapsille): hinta 165€ + jäsenmaksu, sisältäen 10 opetuskertaa

Oulun Uinti tarjoaa arkisin pidettäviä 10 kerran 6-8-vuotiaiden lasten uimakouluja oppimistakuulla! Jos lapsi ei opi uimaan 10m, on hän oikeutettu osallistumaan uudelle kurssille ilmaiseksi. Lapsen tulee osallistua kaikille tunneille ollakseen oikeutettu kurssitakuuseen. Kurssit pidetään tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30-18.15 Raksilan uimahallin opetusaltaassa. Tarkemman kurssiaikataulun löydät kotisivuiltamme!

EasySwim Monitoimiallas (ikäsuositus 3-5v): hinta 240€/kausi, sisältäen 15 opetuskertaa, monipuolisuuspäivän sekä päättäjäiset 

Edistyksellinen uinninopetusmetodi. Lapsen ei tarvitse osata uida EasySwim-ryhmiin liittyessään. Ryhmät opettelevat vesitaitoja ohjaajien opastuksella Raksilan uimahallin monitoimialtaalla EasySwim-kelluntaliivien avustuksella. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä liikkumiseen.

EasySwim Opetusallas (ikäsuositus 5v +): hinta 240€/kausi, sisältäen 15 opetuskertaa, monipuolisuuspäivän sekä päättäjäiset

Opetusaltaan ryhmien toiminnan pohjana on monitoimialtaan ryhmien tavoin EasySwim-metodi. Lapsen ei tarvitse osata uida EasySwim-ryhmiin liittyessään. Ryhmät opettelevat vesitaitoja ohjaajien opastuksella Raksilan uimahallin opetusaltaalla. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä liikkumiseen.

Kiiturit (ikäsuositus 6v +): hinta 240€/kausi, sisältäen 15 opetuskertaa, monipuolisuuspäivän sekä päättäjäiset

Kiiturit on tarkoitettu yli 6-vuotiaille lapsille. Kiiturit harjoittelevat kerran viikossa 25 metrin altaassa. Kiitureiden lähtötaso vähintään 15 metrin uintitaito. Kiiturit tutustuvat monipuolisesti eri uintilajeihin, ja ovat taitavia vesipetoja. Kiituriryhmissä harjoitellaan ja opetellaan vedessä toimintaa ja leikkimistä, eri uintilajien perustekniikkaa sekä kerrataan alkeisuinnin tekniikkaa.

Sekaristit (ikäsuositus 7v +): hinta 260€/kausi, sisältäen 15 opetuskertaa, monipuolisuuspäivän sekä päättäjäiset

Sekaristiryhmät on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille. Sekaristeissa opitaan ja harjoitellaan eri uintilajien perustekniikkaa, starttihyppyjä ja käännöksiä. Sekaristiryhmät soveltuvat hyvin myös muualla (esimerkiksi uimaseurat tai kaupungin uimakoulut) uinnin alkeet saaneille lapsille, joilla on yli 25 metrin uimataito.

Uimahyppykoulut: hinta 265€/kausi

Kevätkaudella hyppykouluja on kaksi viikossa. Perjantain hyppykoulu on yli 12-vuotiaille (2011 tai aikaisemmin syntyneet) ja sunnuntain hyppykoulu 8 – 12 vuotiaille (2012-2016 syntyneet). Molemmat hyppykoulut alkavat viikolla 02/2024 (08.01.24 alkava viikko).

Lisätiedot: uimakoulut@oulunuinti.fi

Oulun Uinti somessa